Cookie- og Privatlivspolitik

The Joneses

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
06.05.2010
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Joneses
|
I den satiriske 'The Joneses' flytter det perfekte par ind i et overklassekvarter sammen med deres to lige så perfekte teenagebørn. 

De har et pænere hjem og flottere ting end alle de andre i kvarteret.

Det eneste problem er, at de i virkeligheden slet ikke er en rigtig familie.

Jones-"familien" er nemlig medarbejdere i en hemmelig marketingvirksomhed, og de ved præcis, hvordan de overbeviser alle andre om at ville have det, de har.

Forældrene i 'The Joneses' spilles af David Duchovny og Demi Moore.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (102 votes)
4.3
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den sorte komedie har mange veloplagte scener... Men 'The Joneses' forløser ikke sit potentiale. Den debuterende filmforfatter og instruktør Borte glemmer at give os sympati for sine karakterer, som derfor ikke kan ryste papfigurerne af sig, da det kræves." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Filmens idé er temmelig original... Forbrugersamfundet spiddes, så det er en ren lyst, og selv om Demi Moore er god, så stjæler Duchovny ofte billedet med sit underspil og sine småsyrlige kommentarer." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Vort moderne samfunds forbrugsfest bliver sat i herligt satirisk perspektiv... Den dramatiske del af filmen er til gengæld mere forudsigelig, især når romantikken gør sit indtog." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "... der [er] noget smittende ved ”The Joneses”, som det er svært ikke at blive bare en smule forført af. Instruktør Derrick Borte spiller nemlig klogt på det usikkerhedsmoment, som filmen indledningsvis slår an, og for en stund tror (og håber) man, at filmen vil udvikle sig til en thriller. Det gør den desværre ikke, og i længden bliver den monetære diskurs langsommelig og aldrig rigtig underholdende." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "... en usædvanlig præcis og velformuleret sædekomedie bygget op omkring en både oplagt og original idé. ... Det er en diskret udført, men ganske giftig satire, der ligner virkeligheden lidt for meget til at kunne affærdiges som absurd." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Astrid T.

Den her film kan jeg se igen og igen. Den handler om en sammensat familie, der i bund og grund er ansat af en markedsføring-virksomhed. Den er ret original, omend den kan gå hen og blive lidt forudsigelig. Jeg synes, den er underholdende og et fornyende take på komediegenren.

Ninna

Super film jeg kan se igen igen
Den minder så meget om de fleste dansker der går så meget op i at efterligne og det er bare ikke alle der kan de samme ting - så dont!!!

Frank

Okay film

S. Rico

Man får klart mest ud af filmen hvis man ikke på forhånd kender plottet. Det gjorde jeg ikke, og det var en nydelse at sidde og iagttage den meget aparte familie og fundere over, hvad i alverden der var galt, og hvorfor det hele forekom så kunstigt.

Da det så bliver afsløret, falder alle trådene på plads, og filmen har herefter ikke så meget at byde på. Filmens budskab er åbenlys og lige lovlig moralsk prædikende.

Wayne

og praktiseres absolut i virkeligheden, dog næppe i den stil og helt så gennemført. Men product placement ses, hver dag - og bruges også til specielt udvalgte. Filmen er naturligvis vildt overdrevet, men tankevækkende - for hvor langt vil man gå?

Louise

Veninden spurgte, om vi skulle i biografen. Det kunne vi godt, der var ikke lige nogen film, jeg brændte for at se, men The Joneses så ok ud, så det blev den - og med mit meget lave forventningsniveau blev jeg virkelig overrasket over filmen! God og tankevækkende og med gode og troværdige skuespilpræstationer og god instruktion.

Sjovt twist, at "almindelige" familie-dramaer sættes ind i ny kontekst i filmen (fx at sønnen kommer ud af skabet), og en god kommentar til forbruger-samfundet og "græsset er altid grønnere..."-tankegangen.

God og underspillet humor, og dejligt med en film, hvor der er lidt at snakke om, når man kommer ud af biografen...

Rikke

Jeg havde ingen forventninger da jeg gik i biografen for, at se denne film, da jeg ikke havde en anelse om hvordan den ville være.
Og jeg må sige til min overraskelse, at det er en rigtig feel good film, uden rigtig at være en feel good film.
Det er virkelig en film man bliver glad af at se, selvom alt hvad der sker i den ikke lige er lykkeligt.
Samtidig er den total anderledes end alle andre film og så er skuespillerne fantastiske! :D
Fed film!

Markususer/567012

jeg synes the Joneses virkelig er en film der er værd at se. Ideen om at "sælge" the american dream er skidegodt fundet på, og desuden er det også sådanne slags film man ser alt for sjældent. Stemningen i filmen er virkelig fed, da den viser hvordan den "perfekte" familie lever med de "mest perfekte" ting og gadets. af og til ville man virkelig ønske at man havde de samme ting som the joneses i filmen (det er nok også det instruktøren gerne vil have at vi føler som publikum).
Det er en sjov og underholdende film, og hvis man kunne lide filmen "The Truman Show", så er The Joneses et must. Desuden er Amber Heard også MEGALÆKKER!

Auser/327239

God Film med en ny twist.
Skal ses.

Gormuser/273451

Sjov og speciel film som nok er mere relevant end vi vil indrømme. Tankevækkende så godt Demi Moore holder sig. En overraskende god og anderledes film med en handling som ikke lige er til at forudse.
En positiv overraskelse

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.