Cookie- og Privatlivspolitik

The International

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
13.03.2009
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The International
|
International action-thriller med Clive Owen og Ulrich Thomsen.

Interpol-agenten Louis Salinger (Owen) har gennem adskillige år forsøgt at finde bevis for sine mistanker mod banken, IBBC. Men da Salinger øjner et gennembrud, bliver hans partner likvideret.

Distriktsadvokaten Eleanor Whitman (Naomi Watts) går ind i sagen og sammen med Salinger går jagten ind på bankens korrupte overhoved (Thomsen).

I et spindelvæv af intriger og korruption sporer Salinger og Whitman bankens ulovlige aktiviteter til at omfatte hele verden, og deres stædige jagt bringer dem selv i fare for repressalier fra en bank der uden skrupler, står bag terror og krig.

’The International’ er instrueret af Tom Tykwer (’Parfumen’).
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (399 votes)
3.7
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Et troværdigt thrillerplot. Spektakulære shootouts på fantastiske locations i verdens metropoler. Og en blændende Ulrich Thomsen som überskurk. Det er noget af det, der gør 'The International' til en effektiv spændingsfilm." (iben Albinus Sabroe) ()

 • Børsen

  "... skønt filmen er aktuel, er den ikke nødvendigvis vedkommende."(Morten Dürr) ()

 • BT

  "Der er forbløffende lidt europudding over hele affæren trods de mange dialekter, og midtvejs kulminerer den sparsommelige og realistiske action i et genialt konstrueret shoot out på det pittoreske Guggenheim museum i New York." (Jacob Wendt) ()

 • Ekstra Bladet

  "Tom Tykwer har desværre stillet sig tilfreds med en flot, men også noget rutinepræget thriller..." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Handlingen er så labyrintisk, at den hverken kan eller skal udredes her, men man hænger nysgerrigt på hele vejen, for visuelt er filmen ganske flot og funktionel med frapperende vinkler og skud." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... jeg er slet ikke sikker på, at jeg forstår intrigernes dybere mening og sammenhæng. Det synes heller ikke at være nødvendigt." (Bettina Heltberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

jeg vidste ikke rigtig om jeg skulle se den,men gjorde det og synes den er ok men så heller ikke mere.Der er nogle meget gode scener ,men også nogle alt for lange scener.

Wayne

Klassisk gunfight i Guggenheim museet trækker op i en absolut seværdig film, som dog ikke får topkarakter. Tom Tykwer er ikke helt på niveau med den geniale Lola.

S. Rico

Meget ambitiøs og sympatisk film, som dog ikke helt evner at komme i land i sin stræben efter både at være en underholdende action-thriller og samtidig et politisk opråb.

Leva eller Daddy

Den er virkelig god!

Fbarbesuser/244560

Fin film, godt at se danske skuespillere

Christian

Det er ikke just gode anmeldelser, folk har givet filmen. Jeg er heldigvis over i det andet spor.
Clive Owen og Ulrich Thomsen gør det godt, og ser frem til mere af de to. Thumps up!!

Stefanuser/733852

en lige lovlig forvirrende film.. jeg havde forventet noget mere af den

Martinuser/636694

Jeg kan godt lide Clive Owen, men denne film er ikke helt så god som den kunne være. Den er indviklet, men på den dårlige måde... god action, men ikke en jeg skal se igen.

Mastery

Den var...lige godt og grundig virkelig dårlig!!! kan næsten ikke beskrive det.. hvis man har 75 kr. i overskud en måned, og man bare vil falde i søvn på nogle stole i 2 timer. så er det fint lagt ud, ellers vil jeg sige det er den mest kedelige engelske film jeg nogensinde har set i en biograf

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.