Cookie- og Privatlivspolitik

The Inspection

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en alvorlig og konfliktfyldt grundstemning. Flere personer skildres som kuede, tyngede mennesker, og mange scener indeholder ydmygelser, trusler og vold. Da volden ikke er udpenslet, da hovedpersonen er stærk, og da filmen også indeholder positive forløsninger, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
09.03.2023
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Inspection
|

Filmen 'The Inspection' følger en ung sort, homoseksuel mands kamp i militæret, hvor han må kæmpe med fordomme og militærtræning.

Hovedpersonen Ellis har levet på gaden i årevis, efter at hans mor har udstødt ham fra hjemmet pga. hans seksualitet. For at komme væk fra gaden og forhåbentlig blive forsonet med sin mor, melder han sig som marinesoldat.

I militæret er han fast besluttet på at falde til i et system, der er mere end parat til at afvise ham, i håbet om en bedre fremtid. 

Den debuterende instruktør Elegance Bratton står bag dette drama, som er baseret på hans egen livshistorie.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
5
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Instruktøren Elegance Brattons filmatisering af eget liv er en både rørende og barsk vinkel på den amerikanske hærs kontroversielle "Don’t ask, don’t tell"-politik." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmmagasinet Ekko

  "'The Inspection' er en solid debutfilm, der giver en interessant LGBT-fortolkning af en af Hollywoods maskuline ur-historier. Man forstår godt, hvorfor tidens hotteste amerikanske indie-selskab, A24, står bag filmen." (Flemming Kaspersen)

 • Information

  "'The Inspection' dykker med selvbiografisk, poetisk råstyrke ned i en afroamerikansk homoseksuel mands strabadser som rekrut i den amerikanske marine. Trods volden er det ikke det værste sted, han kan være." (Ralf Christensen)

 • Jyllands-Posten

  "En spændende hovedrollepræstation kan ikke ændre ved, at filmen er for endimensionel i sin fortælling." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Soundvenue

  "...det problematiske ved 'The Inspection' er, at filmen – til trods for de gode intentioner – gør sig skyldig i mange af de samme synder som det system, filmen gerne vil kritisere." (Jakob Freudendal)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.