Cookie- og Privatlivspolitik

The Hurricane Heist

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
31.05.2018
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Hurricane Heist
|

I action-thrilleren 'The Hurricane Heist' planlægger en gruppe tyve at røve det amerikanske finansministerium, der ligger inde med en masse kontanter. Samtidig nærmer en kategori 5 orkan sig dog med stor ødelæggelse til følge.

Filmen er beslægtet med kendte katastrofefilm som Into the Storm og San Andreas, men blandes her med kupfilm-genren, som kendes fra populære film som The Italian Job og The Heat

'The Hurricane Hest' er instrueret af manden bag actionfilm som The Fast and the Furious og xXx

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
2.4
1.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Ekstra Bladet

    "Der er ligegyldige film, der er gode film, der er dårlige film - og så er der den slags film, der er så elendige, at det har sin egen bizarre underholdningsværdi. 'The Hurricane Heist' hører til i sidstnævnte kategori." (Henrik Queitsch)

  • Jyllands-Posten

    "Der er ikke meget, der underholder, og endnu mindre, der giver mening i 'The Hurricane Heist'." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Det pinlige skuespil efterlader lotusfødder i tennisskoen ..." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men det er tydeligt at der ikke er kastet mange penge efter filmen, hvilket tydeligt ses på instruktion, skuespil og effekter.

Nicolaiuser/658137

Så skulle det ske, en masse penge og meget dårligt vejr. Ja det er en film hvor man tænker, hvorfor skal den laves? Fra folk bag fast og mere fast filmen, kan jeg kun tænke på om det var dem der lavet kaffe under de film. Skuespillerne har ikke meget liv i filmen og historien har man set mange gange før, kedelig og meget langsom film. Man hopper kun i sædet fordi man vil hjem, ikke penge popcorn og cola værd. Vent til den bliver vist på kanal 5

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.