Cookie- og Privatlivspolitik

The House

| |
The House
|

I komedien 'The House' har et forældrepar tabt alle pengene i deres datters universitetsopsparing.

Derfor beslutter de sig for at åbne et ulovligt casino i deres kælder, i håbet om at vinde alle pengene tilbage igen.

De fortvivlede forældre spilles af Will Ferrell og Amy Poehler, og instruktøren har tidligere skrevet manus til komediefilmene Bad Neighbours og dens efterfølger.

'The House' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
5.5
0

Instruktør

Relaterede nyheder

4 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Charli

Will Ferrel formår endnu en gang at levere en pragtpræstation som naturligvis er en oscar værdig.

Selve filmen er lidt af en emotionel rutschetur, med alle de både sjove, varme, spændende og uhyggelige scenarier som udspiller sig. Når man mindst venter det, så tager historien igen og igen en ny og uventet drejning.
Vi bliver introduceret til filmens omdrejningspunkt, en kærlige familie på 3 som er bosat i en mindre amerikansk by. Som seer kommer vi ind i historien lige før datteren får at vide at hun er optaget på Buckley University og er klar til at flyve fra reden. Og herfra tager det ellers fart. Den lille familie skal gennem ild og vand for at skaffe de nødvendige midler for at datteren kan komme på universitetet. På deres vanvittige eventyr møder de både korruption, magtmisbrug, gangstere, og andre uforudsete udfordringer, men heldigvis også gode venner som hjælper dem på deres mission.
Til trods for at filmen udspiller sig i en mindre by, så formår den at perspektivere til mange af de udfordringer vi står overfor i den verden som den er i dag. Det er et øjebliksbillede af 2 forældres kamp for deres datters videre succes.
Uden at afsløre for meget, så indeholder filmen en tydelig kritik af, hvordan samfundet i højere og højere grad iscenesætter individet og egoet, fremfor fællesskabet, hvor man hjælp hinanden. Hele den moderne verdens udfordring med at lære næste generation at være et empatisk menneske, bliver sat på spidsen af de forskellige karakteren i filmen, som på sublim vis skildre hvordan man med udgangspunkt i sig selv kan hjælpe andre, men stadigvæk selv drage fordel af udfaldet.
Hele karakterudviklingen er en anmeldelse i sig selv. Særligt faren (spillet af Will Farell) udvikler sig fra at være en kærlig og omsorgsfuld far, til at være en hård slagter når det er kræves. En desperat forældre som vil gå til grænsen og over, hvis det kræves af ham!

Filmen har simpelthen det hele.

Se den.

Wayne

Men han har altså problemer med at fremstå som 40 årig, som hans rolle er i filmen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.