Cookie- og Privatlivspolitik

The Gunman

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dramatisk og til tider nervepirrende stemning. Den indeholder talrige voldsomme og blodige scener, hvor mennesker bliver forfulgt, skudt og stukket ned. I en scene ser man to mænd i en bil, der bliver ramt af et projektil. Her følger man kuglens bevægelse gennem manden i forsædets hjerne og videre til manden i bagsædet. I en anden scene ser man en mand, der forsøger at trykke en anden mands øje ud under en slåskamp. Man ser ikke selve øjet blive trykket ud, men man hører en lyd, der indikerer, at der lægges pres på øjet. I en tredje scene ser man en mand, der bliver spiddet af en tyr. Og i en fjerde ser man en mand, der bliver stukket med en kniv i sin hånd, så hånden sidder fast på et bord. Da mange af de dramatiske scener er både langvarige og blodige, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
19.03.2015
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Gunman
|

Action-filmen ’The Gunman’ følger Jim Terrier, en tidligere elitesoldat, der lider af posttraumatisk stresssyndrom ovenpå en række moralsk foruroligende missioner i Congo.

Flere år senere har Jim dedikeret sit liv til mere humanitære formål, men fortiden er ikke glemt, og nogen forsøger at slå ham ihjel. Han må nu konfrontere sit tidligere liv og tage kampen op med både nye og gamle fjender, hvilket bringer den jagede mand til både London og Afrika i forsøget på at rense sit navn.

’The Gunman’ er baseret på en roman af den franske kriminalforfatter Jean-Patrick Manchette og instrueret af landsmanden Pierre Morel, der gjorde Liam Neeson til en actionstjernen med Taken i 2008. Nu er turen kommet til Sean Penn (som tidligere har håndteret store våben i film som 'Casualties of War' og Gangster Squad), der bl.a. møder hård modstand fra Javier Bardem. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (29 votes)
3.7
2.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "En tarvelig actionfilm uden retning pakket ind i ultratynd politisk korrekt fernis." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] ja, det er ren action med et småhullet manuskript, men lur mig om ikke' vi igen får Sean Penn at se i rollen som actionhelten Jim Terrier." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Historien i 'The Gunman' er flad som en pandekage, til gengæld er Sean Penns overkrop svulmet op som en hormonpumpet hamburgerryg." (Jacob Ørsted)

 • Filmland P1

  "Visse film egner sig bare godt til visse dage. Det er ikke nogen videnskab. Sådan er det. 'The Gunman' er en vellavet skodfilm – og jeg nød den." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Filmen læner sig kraftigt op ad 'Bourne'-trilogien, og al respekt for Penn, men han matcher altså ikke Matt Damon i den slags historier." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Det er Sean Penn, der spiller [hovedrollen], men - sigende for filmen - spiller han mest af alt med musklerne." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

En virkelig flad fornemmelse efter man har set filmen , også noget man har set før.
Ikke engang Sean Penn kunne redde filmen desværre .

Wayne

Hvem havde lige set den komme? Det er da lidt af en kontrast i forhold til This Must Be the Place.

Morrel formår at lave en actionfilm, men den når aldrig at blive lige så vedkommende som den første Taken.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang, selvom den er meget rutrinepræget. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV, hverken mere eller mindre.

htuser/9700

Synd at udsætte Sean Penn for sådan et manuskript selvom han med sin script credit tydeligvis selv har været med til at udforme det. Ikke nogen ny Bourne eller Liam Neeson i Taken-franchisen, det her er jo nærmest et grinagtigt forsøg på at moralisere over hvad sikkerhedsfirmaer laver i Afrika, her eksemplificeret med Congo/Zaire.

Birgituser/227495

Den var en god film

SEAN PENN
FØDT: 17. AUGUST 1960
FØDESTED: SANTA MONICA, CALIFORNIEN, USA

FAIR GAME (2010)

MYSTIC RIVER (2003)

Sean Penn begyndte sin skuespillerkarriere med en kort optræden i tv-serien ’Det lille hus på prærien’ i 1974. I 1981 havde Penn sin spillefilmdebut, hvor han medvirkede i spillefilmen ’Taps’, og han havde efterfølgende en bred vifte af filmroller.

Wayne

Pierre Morel lavede også den herlige Banlieue 13 og den spøjse From Paris with Love - og har også været med på de første Transporter film.
Det kan ikke gå helt galt....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.