Cookie- og Privatlivspolitik

The Grudge - Forbandelsen

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
04.02.2005
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Grudge
|

Karen er udvekslingsstudent i Japan, hvor hun arbejder som socialhjælper. En dag skal hun vikariere for en sygeplejerske, der ikke er mødt op på arbejde.

Da Karen træder ind i det næsten mennesketomme hus, finder hun en ældre amerikansk kvinde, fanget i sin egen fjerne verden og mens hun forsøger at få kontakt til kvinden, hører Karen en skrabende lyd fra 1. salen.

Karen beslutter at undersøge, hvor lyden kom fra, men snart står hun ansigt til ansigt med en overnaturlig og grufuld fjende.

Over en årrække har huset båret på en frygtelig sandhed, der har trukket utallige i døden og i en serie af chok nærmer Karen sig sandheden om husets hævntørstige forbandelse!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (29 votes)
4.7
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Den her er noget af en uhygge gyser og selvom man har set det før det med at offeret bliver til skurken på grund af enten hævn svigt eller jalousi så holder den. Over fedt af Bill Pullman som også spiller med i independence day er med. Det her er faktisk en af de få gyser skurke som ikke bruger våben når hun jagter sit bytte.

Star

Havede forventet den var ligesom paranomal activity 1 men meget mere uhyggelig end forventet men ret god film

Film Nørden

Denne film har en masse potentiale, dog mener jeg, at den blev alt for hyppet og derfor ikke var i stand til, at leve op til det den blev sat op til, at være... desværre da det faktisk er en rimelig god film. Dog mener jeg også, at den på trods af, at være i stand til, at skabe en stemning ikke altid for den udnyttet til dens fuldeste, hvilket gør, at man ofte sidder og er lige ved rigtig, at kigge væk men aldrig rigtig gør det da uhyggen kun er kortvarig og hurtig forsvinder igen var 5-10 min. Men i grove træk holder filmen, den er original, spændende og i modsætning til mange andre af dens slags, ikke fyldt til renden med clichéer... så er du til gys er dette et must!

Nadineuser/13852

Normalt er jeg ikke bange for gyser, men min kæreste og jeg fik kørt hinanden så langt ud før vi satte filmen på at vi blev nød til at vente til det blev lyst med at se den.

Synes er genial, har et skab ind i mellem to rum hvor man skal kravle ind og derefter tænde lyset. Jeg kommer ikke der ind, når jeg er alene hjemme om aften, er simpelthen bange for hun lige pludselig sidder oppe i loftet 2 meter over mit hoved og siger rrrgggh - som er en lyd jeg selv kan præstere og lave rimelig præcist.

Den måde filmen kravler ind under huden og så Sarah Michelle Gellar fantastiske evne til at se så skræmt ud.

S. Rico

Der er nogle totalt skumle scener i denne film, som vil sætte varige spor på din nethinde. Super uhyggelig film uden splatter og (ret meget) blod.

Pil

Jeg er meget enig med dig. At det er en god gyser. Men den har seriøst også skræmt lavet af mig. Varige mén. Sov med lyset tændt i 2 måneder, fik mareridt, og sover med lampe tændt lige siden. Jeg tør ikke kigge ned under dynen eller tæppet. Den har virkelig fucket mig op.

S. Rico

Og min kæreste er stadig bange for at gå i bad pga. brusebadsscenen. Jeg ser selv tit farens ansigt for mig, da han i sit vanvid slår sin familie ihjel. Hans uhyggelige ansigt og gerning kan jeg ikke sådan lige slippe.

Dog er jeg kommet i tvivl om den japanske version vs. den amerikanske mht. flash back scenerne. Måske jeg burde se de to versioner igen. Jeg elsker at blive skræmt af film, men det sker desværre ikke så tit. De få eksempler jeg kan huske er The Grudge, The Ring, Saw og gode gamle Alien.

Johnny K

bedste film nogensinde

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.