Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

The Grudge

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en særdeles truende og ildevarslende stemning. Den indeholder talrige scener med suspense, chok- og gysereffekter. Der er scener med personer, der bliver terroriseret og angrebet af dæmoner og genfærd. I flere scener vises rådne lig og lemlæstede personer på udpenslet vis. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
02.01.2020
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Grudge
|
Billetter

Gyserfilmen ’The Grudge’ er en art reboot - eller requel om man vil - af den den amerikanske The Grudge - Forbandelsen fra 2004, der var en genindspilning af den japanske gyser-succes Ju-On: Forbandelsen fra 2002.

Som i de øvrige film i franchisen, finder man en hævntørstig ånd, der i denne ombæring spreder skræk og rædsel i et hus og forbander alle, der træder ind på dets domæne, da en amerikansk kvinde bringer det med hjem fra Japan i 2004.

I 'The Grudge' følger man detektiven Mulddon, der vikles ind i den mystiske sag omkring det hjemsøgte hus og alle dets ofre, og inden længe plages hun selv af den skræmmende ånd.

Forud for 'The Grudge' tog Ju-On-serien allerede sin begyndelse i 1998 med kortfilmene 'Katasumi' og '4444444444'. Franchisen indeholder da også til og med dette nye kapitel mere end 10 film fra både Japan og USA. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
4.3
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "I modsætning til tidligere amerikanske versioner, der skulle være bredt tilgængelige og derfor tangerede det harmløse, skæres der i bogstavelig forstand ind til benet i denne ombæring ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "En reboot af en remake af en japansk film understreger, hvor idéforladt filmindustrien er blevet inden for gysergenren. Og 'The Grudge' anno 2019 er en utvetydig bekræftelse." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ditte

Virkelig en dårlig film! Det er faktisk nok en af de værste gyser film jeg har set længe!! Den er meget langtrukkende og ikke særlig uhyggelig.

Sohrabuser/925740

Elendigt!

Claus

jeg skal gøre det ganske kort, det er en gyserfilm i Januar måned you do the math.

lag vær med at give dem jeres penge.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.