Cookie- og Privatlivspolitik

The Good Shepherd

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
23.02.2007
| |
2 timer 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Good Shepherd
|

I 1939 bliver Edward Wilson rekrutteret til det hemmelige broderskab Skull and Bones, grobunden for fremtidige verdensledere.

Wilsons skarpe intellekt, pletfrie ry og oprigtige tro på amerikanske værdier gør ham til spidskandidat til en karriere inden for efterretning, og han bliver hurtigt rekrutteret til at arbejde for OSS (forløberen for CIA) under 2. verdenskrig.

I løbet af sin lange karriere i CIA bliver Edwards idealisme langsomt nedbrudt af en voksende mistænksomhed, der afspejler den kolde krigs paranoia.

Efterhånden indføres Edwards metoder som standardprocedurer i CIA, og hans troskab til fædrelandet betyder, at han er villig til at ofre alt, selv sit familieliv.

OBS: Helaftensfilm

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

At sætte en af verdens bedste skuespiller ind for, at instruerer en agent-film, kan det så gå galt?

Det kunne det, men De Niro formår meget overlegen, at opbygge et langsomt, men fremragende drama. Jo, man kan godt mærke, at han ikke normalt er instruktør, klipningen er ikke altid lige i top. Og nogle af scenerne går en anelse for stærk, men dramaet er fremragende, skuespillet er i top, film-scoret er genialt, og filmen formår super, at blande alle de små historier sammen, så den rammer den perfekt gnist.

Jeg håber, at en fortsættelse kunne blive realitet. De Niro er ihvertfald interesseret i en tv-serie, som vil handle om tiden fra 1961 til 1989, hvilket kunne blive storartet. The Good Shepherd er en af de bedste Agent/ Spion film, som nogensinde er lavet. Den fortjener 5 stjerner herfra!

Frank

Okay film

Lars Michael

En god start for Robert De Niro som Instruktører.
En rigtig god film.

Jeff

A fascinating story, although too much seemed to be glossed over. Knowledge is power.

Wayne

Egentlig slipper han rimeligt fra det, og tanken var vel at ramme Godfather niveau. Det gør den desværre bare ikke. Den går lidt i tomgang, og bliver aldrig rigtig vedkommende. Men flotte billeder, og godt omrids til en god historie.

Nogenuser/12232

der er drama mord og spæning

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.