Cookie- og Privatlivspolitik

The Game (1997)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Game
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

I 'The Game' møder vi Nicholas Van Orton (Michael Douglas), en skruppelløs finansmand og kontrol-freak, som lever et glædesløst liv uden venner. Da hans lillebror Conrad (Sean Penn) hyrer firmaet Consumer Recreation Services til at forestå storebrorens 48-års fødselsdag, bliver Nicholas modvilligt involveret i et mærkeligt spil, der lanceres som skræddersyet til hver enkelt deltager.

Mareridtet starter, da en nyhedsoplæser på tv begynder at tale direkte til ham. Og da hans privatliv bliver invaderet, og han havner i mere og mere livstruende situationer, forsøger Nicholas at trække sig ud af spillet.

David Fincher skærper følelsen af forvirring og paranoia for hver handlingsmæssig twist i denne stilfulde thriller, der er en interessant refleksion over forholdet mellem det ”virkelige” liv og de film og tv-programmer, vi ser.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (37 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

God film

AufVideoSehen

Første del af filmen fungerer glimrende og Michael Douglas kommer længere og længere ud i desperation og paranoia. Men så virker det som om filmen skifter gear, men den har sikkert været vist for både fokusgruppe og testpublikum og det dystre og kaotiske mareridtscenario vil nok ikke give gennemsnitspublikummet en tifredsstillende lykkelig slutning og så har man sadlet om. Hvilket trækker voldsomt ned i min karakterbog, hvor gode intentioner eller en god begyndelse ikke scorer højt nok på resultattavlen.

En film i frit fald, men en ok fødselsdagsgaveide til manden der har alt bortset fra mavesår.

S. Rico

En af Finchers måske lidt oversete perler. Historien er langt ude og temmelig urealistisk. Men kan man finde sig i det, så er det en skræmmende thriller, som både er underholdende og tankevækkende.

Wayne

En af mine absolutte favoritinstruktører, har lavet denne thriller hvor intet er som det ser ud for vores hovedperson.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.