Cookie- og Privatlivspolitik

The Fugitive (1993)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fugitive, The
|

Dr. Richard Kimble er en anerkendt kirurg, der dømmes til døden for at have myrdet sin kone. På vej til fængsel flygter han for at finde den enarmede mand, der myrdede hans kone.

Samuel Gerard er U.S. Marshal-agenten, der skal finde den bortslubne fange. Koste hvad det vil.

Harrison Ford spiller Kimble, mens Tommy Lee Jones giver sin Oscar-vindende præstation som Gerard. Thrilleren bygger på en tv-serie fra 1963 og instrueres af Andrew Davis (Kapring på åbent hav).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (24 votes)
4.9
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Jeg havde aldrig haft set denne anerkendte film før forleden dag, som vidst er baseret på en tv-serie fra 60'erne. Den er bestemt god. Jeg er ikke blæst bag over af den, jeg var ikke skræmt eller følte, at den var vildt medrivende eller intens, som handlingen godt kunne lyde som. Men den har en god handling, skuespillet er godt. Der er godt humor i den, og jeg er vild med det der Tom og Jerry koncept, politiet er kvikke, og har lagt en god plan for, at skulle fange ham, men den dømte er bare lige lidt smartere. Slutningen er også tilfredsstillende, og det er alt i alt en god film. Den får 4 store stjerner herfra!

Andreas

Fremragende film med Harrison Ford og Tommy Lee Jones der spiller fremragende over for hinanden!

AufVideoSehen

Harrison Ford og specielt Tommy Lee Jones spiller en hvis legemesdel ud af bukserne Og viser at det kan lade sig gøre at filmatisere en tv-serie og genbruge gammelkendte historier og materiale, så det virker originalt, friskt og nyt. Og her lader Flygtningen de andre stå tilbage med hønsehuse og hundeskure i fortidens skygge. Men oddsene er sikkert også som at spille på enarmede tyveknægte og få jackpot.

Frank

Fremragende Thriller

Lars Michael

filmen har alt, spænding-overraskelser-flugt-osv. Harrison ford og Tommy lee jones spiller deres bedste roller til dato.
Alle skal se den

S. Rico

Fuldendt thriller med en overbevisende Harrison Ford. Og så har vi ikke mindst Tommy Lee Jones som en meget ihærdig US marshall. Han gjorde det så godt, at man efterfølgende lavede en hel film baseret på hans figur - naturligvis med Tommy i hovedrollen (US Marshalls)

Wayne

med Harrison Ford, som anklages for mordet på sin egen kone - en mystisk enarmet mand er den virkelige morder og nu går den vilde jagt for at opklare mordet, før han bliver fanget af politet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.