Cookie- og Privatlivspolitik

The First Time

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
01.01.2010
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Love at First Hiccup
|

I 'The First Time' bliver Victor, allerede fra første dag i high school, hovedkulds og håbløst forelsket i den smukke Anya.

Anya er smuk, populær, kommer fra en velhavende familie og er i besiddelse af en vidunderlig sødme og uskyld – men hun går i afgangsklassen og er derfor på alle måder langt uden for en grønskolling som Victors rækkevidde.

Det gør det heller ikke nemmere, at hun allerede dater den smarte Peter, der kører i dyr sportsvogn, går i mærkevaretøj og har styr på det hele.

Den slags kendsgerninger afskrækker imidlertid ikke Victor. Med klodset charme og lidt hjælp fra en fugleedderkop lykkes det ham til alles overraskelse at komme ind i varmen hos Anya.

Men så er der jo lige det der med den første gang…
 
'The First Time' er den amerikanske genindspilning af den første film om Anja og Viktor, 'Kærlighed ved første hik' (1999).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (196 votes)
3.8
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Hvis man helt kan kalde den amerikansk... Det meste er trods alt skabt af danskere, de har bare anbragt amerikanske skuespillere i en amerikansk by, og ændret manuskriptet en smule og oversat det. Den er dog ikke dårlig. Det skal slås fast. Faktisk er den bedre end den originale, og den fanger på en anden måde med de nye skuespillere. Er man åben for genindspilninger af andre lande, synes jeg bestemt man skal se den ;)

Mario

Jeg gav den originale på dansk 6.
Men den her er kun 4 værd . fordi den er kopiret. præcis som den anden var.
Men Sys den var god bortset fra den var magen til den anden. desuden ser den amerikanske pige bedre ud end Hende originalen ''Sofie''

josimar1234

bedre end den danske men der også bedre skuespiller i

laura

den er bare så meget wannabe a dk's anja og victor!
kan meget bedre lide den danske.

Sonic Man

jeg fik et shok da jeg så den og tink at den er for alle ar den burde at være for 15

The Womanuser/8031

ok men det var ikke lige helt som forventet

Mariaen

Selvom Anja og Viktor er blevet amerikaniseret af samme person som står bag den danske udgave, så synes jeg mange af de sjove ting stadig er i denne film som i den danske. Hvis man forventer, at denne film er fuldstændig anderledes end den danske, og ikke kan lide den danske, så bør man nok ikke gå ind og se denne, da det er nøjagtig det samme som sker... Men jeg sad i hvert fald og var flad af grin, når jeg samtidig vidste hvad der snart ville ske af sjove ting. Jeg var godt underholdt i hvert fald.

Christofferuser/157772

Men seriøst... Det er ikke amerikanerne der genindspillet den, men ham der har lavet de danske versioner af den. Så dette er en film man lige skal først have at vide at det er en film som er blevet lavet på denne måde, hvorfor den er genindspillet på engelsk osv. osv.

Catrine Lykkeuser/165789

TOTAL KOPI a anja og victor - kærlighed ved første hik.. MEN stadig hyggelig.. men om man ser anja og victor eller denne film er der ikk forskel på :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.