Cookie- og Privatlivspolitik

The Eyes of Tammy Faye

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen veksler mellem en varm, energisk og trist stemning. Der er scener med seksuelt indhold og pillemisbrug, men de er kortvarige og ikke udpenslede. I en række situationer kommer hovedkaraktererne også i følelsesmæssig affekt. Hovedparten af handlingen har imidlertid en lys og let tone og rummer en række komiske situationer. Endvidere er hovedkaraktererne - trods modgang – viljestærke. Endelig har filmen en positiv forløsning. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
| |
The Eyes of Tammy Faye
|
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

'The Eyes of Tammy Faye' er et biografisk drama om den kristne tv-personlighed Tammy Faye Bakkers liv. Fra hendes beskedne kår i Minnesota samt videre til succes og nedture.

Oscar-nominerede Jessica Chastain (Interstellar, Zero Dark Thirty) indtager den karismatiske hovedrolle, hvor hun er sminket til næsten ukendelighed. På rollelisten finder man bl.a. også Andrew Garfield og Vinccent D'Onofrio

Mere omtale af 'The Eyes of Tammy Faye' følger...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Hold da op for nogle syrede originaler de to. Altså parret Tammy og Jim Bakker spillet af Jessica Chastain og Andrew Garfield. De får nærmest Sussi & Leo eller Spies og Glistrup til at virke som helt ordinære personer. De er med andre ord MEGET exentriske.

I starten skal man lige vænne sig til det overdrevne skuespil. Ja, det vil sige, det er muligvis slet ikke overdrevent. Måske var det rent faktisk den måde de opførte sig på - disse to religiøse tv-prædikanter, som åbenbart var store i USA i 60'erne, 70'erne og 80'erne.

Man skal også lige købe, at Jessica Chastain og Andrew Garfield skal forestille at være hhv. 18 år og 20 år gammel i starten af filmen. Kan 44-årige Jessica Chastain virklig gå for at være 18 år? Tja, man kan gøre meget med make-up. Og man må sige, at de giver den fuld skrue med make-up virkemidlerne. Temmelig imponerende.

Historien er måske ikke så interessant set med danske briller. Lidt på samme måde som hvis en amerikaner satte sig ned for at se filmen Spies & Glistrup. Det kræver nok en vis kendskab til dem (og den amerikanske tv-prædikant branche i det hele taget), for at man for alvor får noget ud af filmen. Eksempelvis skøjtes der meget let hen over, hvordan de helt præcist tjente deres penge, og hvad de helt præcist gjorde galt, da korthuset begyndte at vakle.

Titlen The Eyes of Tammy Faye henviser dels til Tammy's meget markante permanente tatoverede øjenbryn. Men titlen indikerer samtidig, at historien er fortalt fra hendes synsvinkel. Dermed giver det faktisk god mening, at man ikke får så meget at vide om deres økonomiske forretning. For den styres af hendes mand, og hun er tilsyneladende ret naiv omkring, hvad der reelt foregår.

I sidste ende er det desværre ikke nogen voldsom interessant historie. Filmen er dog bestemt værd at se, hvis man gerne vil underholdes af Jessica Chastain og Andrew Garfield på slap line. Der er 100% garanti for, at man aldrig har set dem udfolde sig på den måde før. Så på den ene side, er skuespillet ALT for overgearet. Men på den anden side er det ganske imponerende, det som de præsterer.

3½ stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.