Cookie- og Privatlivspolitik

The Equalizer 2

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en mørk, spændingspræget og actionfyldt grundstemning, og den indeholder mange scener med brutale og blodige slåskampe og drab. I én blodig og angstfyldt scene overfaldes og myrdes et ægtepar i en spisestue, og man ser bl.a. en mand, som får en pistol i munden og skydes. I en anden scene bliver en kvinde banket voldsomt og herefter myrdet med en kniv i brystet. I en tredje scene omkommer en mand i en eksplosion, og man ser, at han ligger med maven flået op. Hertil kommer detaljerede scener, hvor mennesker gennembankes og får brækket diverse lemmer. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
16.08.2018
| |
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Equalizer 2
|
Versioner: se alle
2D, 4DX 2D, Babybio, Level 7, 2D Sidste Ch
|

Action-thrilleren 'The Equalizer 2' er en efterfølger til The Equalizer fra 2014. Oscar-vinderen Denzel Washington har hovedrollen som den rolige og stilfærdige, men også farlige Robert McCall.

Han er en tidligere agent med en så høj retfærdighedssans, at han af og til vælger at komme udsatte og uskyldige medborgere til undsætning, hvis de har brug for hjælp. Det betyder både tørre tæsk og varme håndvåben.

Denne gang følger man McCall, der vil hævne en af sine venner, som er blevet myrdet. Således kommer han bl.a. på dødelig kollisionskurs med både snigmordere og andre lyssky typer, der vil ham til livs en gang for alle.

'The Equalizer 2' har et lidt anderledes fokus end den første film, der var en mere rendyrket action-thriller. Action-scenerne er der stadig, men hjertet af filmen findes i far-søn-relationen mellem McCall og den unge Miles, som spilles af Ashton Sanders fra Moonlight.

Filmen er ligesom forgængeren baseret på tv-serien fra 80’erne af samme navn og er instrueret af Antoine Fuqua. Det er desuden det fjerde samarbejde mellem Fuqua og Wanshington efter den første 'The Equalizer' samt The Magnificent Seven og Training Day. (copyright kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (210 votes)
4.6
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Denzel er stadig troværdigheden selv, men 'The Equalizer 2' er lige så forældet selvhøjtidelig som de westerns, den så ivrigt mimer helt frem til slutbilledets homage til John Fords 'Forfølgeren'." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Optakten er rap og fermt filmen, [men] hurtigtoget fletter ud i hele tre slæbespor ..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

To'eren kunne nemt have været endt som en svag skygge af den første. Det ville have været nemt at lave en kopi, med flere gangsters, flere bøger som skulle læses og i samme miljø som i den første film.

I stedet skiftes der fokus til nye omgivelser, og en helt anden handling. Eneste minus er den skabelonagtige slutning med den ensomme helt mod overmagten. Men det er fedt lavet og Denzel er overbevisende som rå hævner med hjertet på rette sted.

Poul Wegener

Rigtig god action, nok til at holde mig på kanten af stolen.

Peter

bedre end 1'etteren vil jeg mene

Lasse

Stærk svær to'er med 'Zel i topform.

Michael

Jeg synes at 1´eren er bedre og underholdende ind 2'eren. Jeg havde for forventet lidt mere af den nye film efter den omtale der har været. :-)

Thomas

Det er nu en god film, hvis man lige vil koble hjernen lidt fra og blot nyde noget god action. Kan varmt anbefales herfra.

Lars Holmuser/812292

Etteren var velfungerende og knoglebrækkende underholdning. Med det in mente, så er der virkelig tale om en svag toer. Derfor er det helt ubegribelig, at ikke bare instruktør Antoine Fuqua, men også Denzel er vendt tilbage for at udfylde deres arbejdsroller.

Det er et ubehjælpeligt manuskript, så dovent og sløset, at det mere virker som om, at det alle parter byder ind med er forklædt som et hurtigt bestillingsarbejde.

Jakob P.

The Equalizer 2 får 4 stjerner af Anmelderen ****

Når man har set den første Equalizer-film, så er man spændt på at se hvad den hårdtslående Robert McCall nu finder på, og det lader til at denne gang har han rodet sig ud i problemer hvor han næsten ikke kan bunde. Men som den første Equalizer-film klarer han skærene, som den stilfærdige mand med utrolige evner, og med den højtudviklede retfærdighedssans. Man sætter sig i biografsædet med en vis forventning om at se en film, hvor de såkaldte bad-guys får hvad de fortjener, og hvem gider ikke se sådan en film? Equalizer 2 kører i bedste stil videre med historien om Robert McCall aka Denzel Washington, og man sidder ligefrem og glæder sig til at Robert giver skurkene tørt på.

Robert McCall (Denzel Washington) arbejder som taxachauffør, og fører ellers en stille tilværelse hvor han af og til hjælper en person i vanskeligheder, med sine farlige og dødbringende evner og sin højtudviklet retfærdighedssans. En nær ven til Robert bliver slået ihjel, og da Robert begynder at efterforske sagen, fører sporene ham til en gruppe af snigmordere som myrder for profit. Desværre er det en gruppe som Robert kender i forvejen, og da han afslører gruppen, sætter de alt ind for at dræbe Robert. Men Robert har andre planer, helt andre planer, og nu er der lagt i ovnen til den ultimative kamp til døden.

Skuespillet er i top i denne actionfilm, og Denzel Washington gør det godt, rigtig godt, og skurkene leverer også et godt stykke arbejde. Historien er rigtig god og lige ud ad landevejen, og handlingen er spændende og stimulerende. Man sidder ikke ude på kanten af sædet, men man sidder heller ikke og keder sig. Tempomæssigt ligger vi på et mellemniveau, indimellem de hæsblæsende actionscener er der også stille stunder. Rytmen er sikker og stilet, samtidig er den meget jordnær, og er desuden utrolig afbalanceret. Lige i øjet. Man er godt underholdt, og keder sig ikke på noget tidspunkt. God historie, god film.

Barcauser/11119

Men første film var bedre

Saqiwuser/606736

rigtig kedligt history, ik så meget at sige

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.