Cookie- og Privatlivspolitik

The Dukes Of Hazzard

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
07.10.2005
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Dukes Of Hazzard
|

De skøre, hurtigkørende, go’e gamle fætre Bo og Luke Duke er på vejen igen i deres orange Dodge Charger – bedre kendt som General Lee. Sammen med deres kusine Daisy Duke, den stolte ejer af de korteste shorts i hele syden, sætter de Hazzard County på den anden ende, når de ræser vejene rundt og leverer hjemmebrændt – den mest velsmagende i hele Dixie - for deres onkel Jesse.

Til tider kommer fætrene desværre over på den forkerte side af loven, og den lokale sherif og hans folk er ikke sene til at jagte dem tværs over staten Georgia gang på gang. Men end ikke det kan sætte en stopper for deres hasarderede kørsel og værtshusslagsmålene samt deres mange forsøg på at score de smukkeste bondepiger i Sydstaterne.

Men en dag finder Bo og Luke beviser på, at deres nabos grund er blevet ulovligt beslaglagt af den korrupte kommissær Boss Hogg, og deres eneste chance for at beskytte hjembyen Hazzard County er at træde speederen i bund…

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
2.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Hold da op hvor er det en dårlig film og skuespil

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

i en ligegyldig komedie om fart og slagsmål og platte jokes.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.