Cookie- og Privatlivspolitik

The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition

04.11.2021
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition
|

5. juli 1968 lyste The Doors Hollywood Bowls legendariske scene op med en optræden der bredt betragtes som bandets bedste registreret på film. I stødet oven på deres tredje album-udgivelse "Waiting For The Sun" og en førsteplads på den amerikanske hitliste med singlen "Hello, I Love You" havde kvartetten fintunet deres live-optræden gennem de foregående to år og var nu i absolut topform.

Nu, den 4. november 2021, i forbindelse med fejringen af 50-året for The Doors’ sidste studio album L.A. WOMAN (1971), vil 'The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition' transformere biografer til koncertsale, hvilket vil give Doors-fans verden over det tætteste man kan komme på at opleve Jim Morrison, John Densmore, Ray Manzarek og Robby Krieger live. Som de fire herrer udtalte dengang: “Det trylleri der er blevet gjort for at forstærke koncertens billede- og lydkvalitet vil få alle til at føle, at de sidder på første række i Hollywood Bowl.”

For at hylde L.A. WOMAN vil denne særlige begivenhed indeholde en helt ny musikalsk optræden og en samtale med John Densmore, Robby Krieger og Doors manager, Jeff Jampol, filmet udelukkende til det store lærred.

Denne “Special Edition”-præsentation skaber en biografoplevelse for fansene ulig noget andet. Filmen er blevet remastered af Bruce Botnick, den originale lyddesigner og mixer for The Doors, som indspillede koncerten på Hollywood Bowl i 1968 og co-producerede L.A. WOMAN. “The Doors: Live At The Bowl ’68 Special Edition” er omhyggeligt genskabt fra de originale kamera-negativer og remixet og mastereret ved at bruge de originale multi-track-bånd, og den byder på koncerten i sin helhed, med klassikere som “Hello, I Love You”, “The WASP (Texas Radio and the Big Beat)”, “Light My Fire” og “The End”.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
6
0
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.