The Disaster Artist

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en tragi-komisk grundstemning og indeholder flere dramatiske scener med store følelsesudbrud, slagsmål og truende adfærd. I filmen indgår scener, der viser optagelserne af filmen "The Room", herunder en scene, hvori en skuespiller bl.a. putter en pistol i munden og fingererer at begå selvmord, og tilsvarende en anden scene, hvori en skuespiller, som en del af sin rolle, truer en anden figur med en pistol. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
01.02.2018
Originaltitel: 
The Disaster Artist
Genre: 
Spilletid: 
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio
Billetter
Skal du se The Disaster Artist?
(691 stemmer)

Resumé

Komedie-dramaet 'The Disaster Artist' er baseret på bogen af samme navn om den virkelige historie bag skabelsen af kultfilmen The Room, der er bredt kendt som en historiens notorisk dårligste værker.

Fortællingen følger den aspirerende skuespiller Greg Sestero (som har skrevet romanoplægget), der møder den excentriske Tommy Wiseau til et skuespilskursus, og de indleder snart et tæt venskab.

Med en fælles drøm rejser de til filmbyen Hollywood med kurs mod stjernerne, men vejen der til er sværere end måske især Tommy havde regnet med, og de beslutter sig for at lave deres egen film.

James Franco både instruerer og spiller hovedrollen som Tommy Wiseau - en præstation som indbragte ham en Golden Globe. Brormand Dave Franco spiller Greg Sestero, mens Seth Rogen, Alison Brie og Zac Efron også er at finde på rollelisten. Ligesom at virkelighedens Tommy og Greg også dukker op i små biroller.

 

Relaterede nyheder

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.