Cookie- og Privatlivspolitik

The Devil Wears Prada

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
22.09.2006
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Devil Wears Prada
|

'The Devil Wears Prada' er baseret på Lauren Weisberger’s populære roman af samme navn.

Meryl Streep har rollen som den magtfulde redaktør på et af de største modemagasiner i USA. Enhver ung pige vil give sin højre arm for at få job på bladet, men da det ved et tilfælde faktisk lykkes den unge Andrea (Anne Hathaway), får hun totalt vendt op og ned på sit liv.

Døgnet rundt skal hun efterkomme den krævende chefs ønsker, hvilket tvinger Andrea til at tage jobbet og sit liv til kraftig revision.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (68 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Astrid T.

Den her film har jeg set simpelthen så mange gange. Den handler om mode og fashion, og jeg ser den af og til stadig, selvom jeg har set den så mange gange. Den er ikke helt, som du tror, og du bliver helt sikkert positivt overrasket, når du ser den.

S. Rico

Nogen fortalte mig, at denne film er så fantastisk god, at man slet ikke behøver at interessere sig for mode for at kunne lide den. Jeg vil nu nok mene, at en vis interesse hjælper. Hvis man eksempelvis synes, at en Fjällräven er langt mere smart end en Gucci taske, så er det altså svært at blive opslugt at filmens miljø.

Modebranchen får et satirisk spark bagi. Men samtidig glorificeres livet i branchen også. Det er lavet med et glimt i øjet, men det er også ret usmageligt, når Anne Hathaway bliver kaldt tyk, og når de kvindelige ansatte stolt fortæller, at de ikke spiser noget. Denne ekstreme fokus på det overfladiske giver en dårlig smag i munden, selv om det primært at lavet som en komedie.

I starten af filmen er Anne Hathaway super fornuftig, men så - efter en enkelt make-over - har hun pludselig styr på det hele og ændret sine holdninger til mode. Heldigvis dæmpes irritationen af, at man er i godt selskab med de karismatiske hovedroller i form af Meryl Streep, Emily Blunt og Anne Hathaway. De er alle tre forrygende og hæver filmen til næsten ok.

Christine

Super god film, hvis man godt kan lide tøj/mode.
Hathaway spiller sin rolle som en nyuddannet journalist(Andy), som er desparat efter et job. Hun får dog et arbejde hos en af de største modeblade, og er 2. assistent for en af de mest kende i modebranchen. Og ikke mindst Streep. Hendes karakter som den modbydelige chef, som ingen drømmer om at få. Hun bliver kaldt snedronningen.
Filmen kan godt minde om tv-serien Ugly Betty. Serien handler også om modebranchen, og hvordan man klarer livet ved siden af.
Så fire stjerner herfra :D

Hassel

træls træls film, hvor man bare har lyst til at råbe af annes karakter!

Wayne

som bitchen der træder på alt på sin vej. Og hun får hvad hun har fortjent i denne komedie.

Nicolai

Her er en film, der har alt det, som en kvinde kan drømme om og sikkert har sukket efter. Sko, sko og atter sko, samt en masse lækkert tøj. Det er ganske fascinerende at se, hvordan denne verden fungerer eller er denne film blot en ekstrem version af det?

Nogenuser/12232

hvis du har lyst til af se en ikke pige, men til lidt mere modne puplikum så er det denne film du skal se. ellers 3 stjerner

Nadineuser/13852

har set den omkring over 20 gange... når jeg ikke kan sove når jeg savner mode og shopping når jeg keder mig... aj men den er jo genial til bare sidde og stene... og drømme om tøj. love it

Nanna

Den er virkelig såå god..
Mange tror at de kan forudse den, men det kan de ikke, for den er ikke som man helt lige tror.
Den er helt klart pengene og tiden værd..
Se den! Du bliver positivt overrasket ;b

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.