Cookie- og Privatlivspolitik

The Departed

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.11.2006
| |
2 timer 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Departed
|

Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Martin Sheen, Mark Wahlberg og Alec Baldwin instrueres af Martin Scorsese i en thriller, hvor sande identiteter afsløres med blodige konsekvenser.

'The Departed' er en genindspilning af den uhyre vellykkede ’Infernal Affairs’ (2002) - Hong Kongs bud på ’Heat’ - og filmen vandt en Oscar for Bedste film, Bedste klipning, Bedste adapterede manuskript samt gav Scorsese sin første Oscar for Bedste instruktion.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (149 votes)
5
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Steffen

MARTIN SCORSESE rammer sjældent ved siden af, når han instruerer film. Det er heller ikke tilfældet med THE DEPARTED fra 2006, der er en stjernespækket krimifilm med MATT DAMON og LEONARDO DICAPRIO i hovedrollerne. Skurken spilles af en veloplagt JACK NICHOLSON i en af sine sidste roller, før han gik på pension.

Alle rollerne er utrolig velskrevet, hvilket er med til at fastholde ens interesse i løbet af filmens 2 timer og 31 minutter lange spilletid. Eksempelvis er MARK WAHLBERG i birollen som den hårde og rapkæftede kriminalbetjent intet mindre end fantastisk, og han stjæler hver eneste scene, han er med i. Wahlbergs komiske betjent er samtidig med til at løfte stemningen i filmen, der også indeholder en hel del vold og uhyrligheder.

MARTIN SCORSESE er genial til at skabe film, hvilket han igen viser i THE DEPARTED. Filmen er fængende, historien hænger godt sammen, og der er et par solide overraskelser med inden slutningen - for da slet ikke at nævne slutningen. Skuespillerne yder en solid indsats bordet rundt, og der er er nogle rigtig flotte skud med undervejs. Kæmpe anbefaling herfra.

Christoffer Balieu

Denne film må betragtes som en af de bedste af sin slags. Store skuespillerpræstationer fra Leonardo Di Caprio, Jack Nicholson og Matt Damon får dette spændingsdrama én til at sidde på kanten af stolen og underholdt hele vejen igennem.

Simon

Det var en fredag aften, der var Vild med Dans *HOST* Svans *HOST* i fjernsynet, og ja. Kort sagt, der var ikke noget jeg gad at se. Og så slog det mig. Jeg skulle da se en god film. Og The Departed er sådan en film som godt kan ses en gang til. Så det gjorde jeg. Og jeg følte at den var bedre anden gang, end første.

Filmen handler kort om Colin Sullivan, og Billy Costigan. De går begge på politiskolen. Sullivan kommer ind, men det gør Billy ikke. Men de får kæmpe indflydelse på hindanen. Både privat og offentligt.

Filmen bliver fortalt fra en vinkel, som er fræk men virkelig fed også. William Monaham's manuskript er iøvrigt noget af det bedste set indenfor manuskript skrivning.
Filmen er fuld af fantastiske skuespillere. Leonardo DiCaprio giver måske sin bedste præstation, hvilket Mark Wahlberg også gør. Han er pisse sjov og mega genial.
Selve filmen indeholder mange sjove elementer og scener, bare se på elevator scenen som er en af mine favorit scener, hvis ikke den bedste. Tranebær-juice scenen. Hvor er den genial. Biograf scenen. Da Delahunt siger til Billy at han ved at han er stikkeren. Bare det hele er genialt. Det samler sig i en ring, og det er fantastisk. Hvilket filmen også er.

laurits

Fantastisk godt spillet.

Simon

Da jeg skulle til at se, The Departed tænke jeg at, den her film vil blive, god. Det have jeg, fandme ret i! Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Whalberg, Martin Sheen, Ray Winstone og Alec Baldwin, præstere et fantastisk stykke arbejde. Martin Scorsese gør det også fantastisk godt. The Departed og GoodFellas er han bedste film! Det er godt ved The Departed er handlingen. To mænd, søger job ved politiet. Den ene får jobbet, mens den anden ikke gør. Ham der blev afslået, går så over til gangstererenes side. Men ham som kom ind til politiet, er i ledtog med gangster bossen. Og ham som kom ind til gangsterne, er undercover politi. Nu vil jeg ikke sig det sidste, men det er virkelig det der er med til at gøre filmen god. 6/6 helt klart.

Nikolaj

Som rammer et stort niveau, og er virkelig vær og se.

Nikolaj

Scorseses mesterværk fra 2006 står stadig som en af de helt store gangster-film! En solid sammensætning af skuespillere og et tilpas underligt og spændende plot gør at The departed absolut fortjener alt den ros og alle de priser den har fået! Bl.a. Scorseses længe ventede oscar for best direction, og selvfølgelig oscaren for bedste film!

Thor

Jack Nicholson, Matt Damon, Mark Wahlberg og Leonardo DiCaprio! Det er nogle af de bedste skuespiller!

Frank

Mesterværk

Lars Michael

Stjernerne mødes...velkommen til en af verdens bedste film der er lavet,

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.