Cookie- og Privatlivspolitik

The Day the Earth Stood Still

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
12.12.2008
| |
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Day the Earth Stood Still
|

Filmen 'The Day the Earth Stood Still' er en genindspilning af klassikeren af samme navn fra 1951.

Keanu Reeves spiller en alien ved navn Klaatu, hvis ankomst til vores planet udløser global kaos. Mens regeringer og forskere verden over kæmper for at løse mysteriet bag den fremmedes pludselige visit på jorden fanges en ung kvinde og hendes stedsøn i Klaatus mission.

Han kalder sig selv for "Ven af Jorden", og langsomt begynder kvinden og hendes stedsøn at forstå de forskellige konsekvenser af Klaatus tilstedeværelse.

'The Day the Earth Stood Still' er instrueret af Scott Derrickson.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1262 votes)
3.5
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... masser af mennesker [har] formentlig aldrig set det fine værk fra 1951, og hvis de kan lide at overvære, at biler, tog, bygninger og et enkelt fodboldstadion bliver totalt smadret i voldsomme, næsten Spielberg-agtige billeder, vil de føle sig rimeligt underholdt af denne hverken mageløse eller mislykkede middelfilm." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... en af den slags store dumme Hollywoodfilm, som kun kan nydes for dens kitschværdi. Desværre er der ikke engang på den konto meget at komme efter, for filmen er en tung affære, som tager sig selv frygteligt alvorligt." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... er måske nok en blockbuster med sjæl, men det er samtidig en lidenskabsløs og lettere ligegyldig affære." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... rigtig spændende bliver det aldrig. ... Men man har da indimellem en fornemmelse af, at tiden står stille. Det tvivler jeg dog på er tilsigtet." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... de sidste tre kvarter kører [filmen] helt af sporet. Fra med betragtelig succes at have underspillet ydre spænding og action skifter den brat gear og bliver markant mere brutal, blodig, effektjagende og overfladisk katastrofefilms-agtig." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "Eller også er denne storladne fortælling trods flot udført computergrafik af klodelignende kugler fra det ydre rum simpelthen for jævnt kedelig med sine semireligiøse allegorier til for alvor at skræmme eller vække eftertanken." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Dårlig film

Wayne

Sikkert flottere, end den oprindelige film, men en underlig ligegyldig handling og slutning, med et slidt budskab.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang, selvom de fleste der kender den gamle fra 1951 vil synes at genbrug i dette tilfælde ikke altid redder jordkloden. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Jeff

From The One to no one.

S. Rico

Jeg synes filmen starter rigtig lovende. Spændingen bliver stille og roligt bygget op omkring det ofte brugte tema: "vi mennesker skal til at tage os sammen og pase beder på Jorden, før det er for sent".

Men afslutningen kører helt af sporet. Efter nogle underlige dommedags bulder og brag sekvenser, ender filmen i det totale anti klimaks. Da filmen var færdig, følte jeg at jeg havde spildt min tid, hvorfor jeg ikke engang kan give den 3 stjerner på trods af mange gode elementer undervejs.

Frejauser/247886

Super film, lidt langtrukken

Nadineuser/13852

film man næsten ikke kan huske man er set er bare ikke særlige gode så...

Fbarbesuser/244560

middel

Kristine

En ok film, men havde nok lidt større forventninger til den. Men fede effekter alligevel....

Fablechilduser/227124

ikke nogen stor film, men jeg var godt underholdt

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.