Cookie- og Privatlivspolitik

The Day after Tomorrow

Tilladt for børn over 11 år
Filmen indeholder en lang række af scener med oversvømmelser, tornadoer, snestorme og andre katastrofesituationer. Adskillige mennesker kommer til skade eller omkommer i disse scener. De menneskelige skader er dog ikke udpenslede og går mest ud over fremmede, og der er hele tiden et håb og en handlemulighed for filmens hovedpersoner. Den vurderes derfor kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
28.05.2004
| |
2 timer 4 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Day after Tomorrow
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

I filmen 'The Day after Tomorrow' kæmper klimatologen Jack Hall (Dennis Quaid) for at få statslederne i hele verden til at anerkende problemerne med global opvarmning.

Men selv ikke Jack ved hvor galt det står til.

Det viser sig at hele jorden står over for et skifte i klima og det kommer til at ske hurtigere og mere voldsomt end nogen kunne forvente.

Jacks søn Sam (Jake Gyllenhaal) er strandet i New York, som står til at blive ramt kraftigt af de nye klimaforandringer. Kan Jack nå at redde sin søn og resten af verden.

En film af Roland Emmerich, som også stod bag filmen Independence Day.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (70 votes)
4.4
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mathias

The Day after Tomorrow er en af filmene du vil se tilbage på et stykke ud i fremtiden og tænke hmmm... Den skal jeg lige se igen.

Filmen kan klart anbefales som underholdning en hyggelig aften. 1+ for Jake Gyllenhaal

Mvh. Mathias fra https://scandicnails.dk/

Nikolaj

Selvom filmens handling umiddelbart er urealistisk i vores tid, så arbejder den alligevel med nogle seriøse og spændende temaer. Det altoverskyggende tema er jo selvfølgelig miljødebatten. Vi møder kun rigtig de spændende emner i starte af filmen, hvor den derefter udvikler sig til en normal katastrofefilm. Ødelæggelser og vildt vejr får man til sidst nok af.

Det er en ganske okay film, men jeg tror mere værdien i, at den gav et meget ekstrem billede af miljødebatten, har gjort den til lidt af et fænomen. Denne film og så Al Gores dokumentar, "An inconvenient truth" der udkom to år senere, er værker som jeg tror vil blive brugt mange år ude i fremtiden som debatemner blandt både undervisningsinstitutioner og politikere.

Nikolaj

Den har virkelig noget over sig, måske lidt urealistisk, men den holder sku godt synes jeg.

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Lars Michael

tænk hvis det skete i virkeligheden ...løb løb...

Jeff

What were they thinking?!

S. Rico

Sjovt at gense filmen med en ung Jake Gyllenhaal som både spiller og ligner en teenager. Set i det lys kan jeg slet ikke forstå, hvordan han allerede året efter i Brokeback Mountain ligner en voksen mand. Svaret er vel sminke og godt skuespil.

The Day after Tomorrow er en typisk katastrofefilm, der kom i kølvandet på de mange "meteor-katastrofefilm". Så man tænker først "åh, nej", jeg orker ikke mere af den slags. Men i så fald snyder man sig selv for en udmærket oplevelse. Filmen indeholder selvfølgelig de obligatoriske flotte katastrofe effekter, men det bærende element er den rørende beretning om far og søn spillet brilliant af Quaid og Gyllenhaal.

Wayne

nogensinde? Dennis Quaid er perfekt som professoren der forudsiger den næste istid - og bagefter får travlt med at redde sin søn fra kuldedøden i New York.

mikkel knudsen

det er en total godt lavet.....
første kom der vand i den derr by også
bliver det mega koldt godt lavet med alt det is
som der er med i filmenforbered jer til det bliver mega mega koldt
også der hvor de skal går på isen....fed film alle skal se den...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.