Cookie- og Privatlivspolitik

The Darkest Hour

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
12.01.2012
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Darkest Hour
|
Versioner: se alle
Originalversion, 3D
|

Science fiction-filmen 'The Darkest Hour' følger fem unge turister, som er strandet i Moskva, efter at verden er blevet angrebet af rumvæsner.

Rumvæsnerne synes mildest talt uovervindelige, fordi de viser sig at være usynlige energiformer. Nu må de unge turister kæmpe for overlevelse og samtidig stoppe de udefrakommendes ødelæggende plan.

Emilie Hirsch (Ind i vildmarken) er blandt de unge skuespillere i 'The Darkest Hour', der er instrueret af Chris Gorak og produceret af den visionære filmskaber Timur Bekmanbetov (Mørkets vogtere, Wanted).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
3.7
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Politiken

  "'The Darkest Hour' er et typisk 'actionbrag' lavet med overspændt opfindsomhed og en mekanisk mangel på fortællemæssig fantasi." (Kim Skotte)

 • Berlingske

  "Det er som om holdet bag 'The Darkest Hour' har tænkt, at flotte effekter og en dystertgrå billedside er nok, og derfor har været for dovne til for alvor at fokusere på historien og karakterudviklingen." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Mage til kedsommeligt vrøvl skal man lede længe efter." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... fungerer udmærket som popcorns-underholdning, inden det hele forsvinder i rutinepræget bulder og brag." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Især i begyndelsen er filmen meget støjende med bulder og brag i musikken. Det bliver blidere, og uden en vis elementær spænding er den ikke - som altid, når mennesker sættes i ekstreme situationer - ligegyldigt hvor absurde." (Johs. H. Christensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Dårlig

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Mike

Ved ikke helt hvad man skal sige, god var den i hvert fald ikke, de kunne da lige ses, ikke fordi den var dårlig, men hele konceptet var stort set, set før.

Nicoline

Jeg var faktisk meget i tvivl om jeg skulle give The Darkest Hour 3 eller 4 stjerner.
Jeg synes egentlig filmen i sig selv var spændende nok, den formåede da at vække min interesse og holde min opmærksomhed . Og jeg synes det var meget fedt at rumvæsenerne var nogle usynlige energiformer, det var anderledes i forhold til hvad man er vant til..
Slutningen var også meget god og filmen var samtidig ret uforudsigelig, hvilket altid er et plus. Men på den anden side synes jeg historien i sig selv var en smule tynd og man manglede lidt mere information om hvorfor rumvæsenerne i grunden dræbte så mange mennesker, det var jo slet ikke nødvendigt eftersom det egentlig ikke var menneskene de kom til jorden efter. Jeg har også set mange andre film der omhandler rumvæsener som kommer til jorden, som er lidt mere spændende og gennemtænkt og som der er lidt mere stof på. Så jeg endte på 3 stjerner. Men altså se den hvis I vil se noget anderledes og hav ikke de højeste forventninger :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.