Cookie- og Privatlivspolitik

The Curse of La Llorona

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en særdeles truende og ildevarslende stemning. Den indeholder talrige scener med suspense, chok- og gysereffekter. Der er scener med dæmoner og eksorcisme, og filmen igennem ses mennesker (heriblandt børn) der udsættes for trusler og overfald fra onde ånder. I flere scener druknes børn og voksne af et overnaturligt væsen. Det vurderes således at filmen i høj grad vil kunne virke skræmmende og urovækkende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
17.04.2019
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Curse of La Llorona
|
Versioner: se alle
2D, 2D - Sidste chance, 2D IMAX, Babybio
|

Gyserfilmen 'The Curse of La Llorona' tager udgangspunkt i en gammelt mexicansk myte om det uhyggelige genfærd La Llorona, der i flere generationer har skabt frygt blandt både forældre og børn.

For år tilbage druknede hun nemlig sine egne børn som hævn på sin mands utroskab, mens hun efterfølgende tog sit eget liv.

Siden da er hun gået igen i jagten på børn, der kan overtage pladsen efter sine egne og nu døde sønner – for at erstatte det tragiske tab.

'The Curse of La Llorona' foregår i 1970’ernes Los Angeles, hvor en mor og hendes to børn får det skræmmende væsen på nakken. Hun må således ty til overnaturlige midler for at redde sig selv og sine børn.

Gyseren er en del af det store The Conjuring-univers, da præsten Father Perez fra Annabelle også optræder i denne film.

Filmen er instrueret af manden bag den kommende The Conjuring 3, og er produceret af horrormesteren James Wan, der tidligere har lavet Insidious og Nattens dæmoner. (copyrigt: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (58 votes)
4.3
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Den grædende gengangerkvinde er i sagens natur uhyggelig, og Michael Chaves får effektivt en lang række gys ud af hende. Men som filmen skrider frem, bliver det for monotont, og virkningen fortager sig ..." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Da jeg tabte kæben under gyserfilmen 'The Curse of La Llorona', var det ikke på grund af rædsel, men under en scene, der var så tåbelig, at jeg ikke forstår, hvordan . den har overlevet gennemsynet." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Milla

Da vi så The Curse of La Llorona tænkte jeg på den gamle gyserfilm darkness falls om tand feen, eller heksen. Hun kommer også om natten og tager børnene, men lyset kan dræbe hende. filmene lægger sig op af hinanden, omend jeg syntes darkness falls er mere uhyggelig og mere fart på.The Curse of La Llorona skuffer på ingen måde, ikke hos os. Den leverede de jump scare den skulle skuespillet var ok, syntes børnene virkelig leverede troværdig i denne her, dog kunne jeg ønske traileren ikke afslørede så meget som den gør. Vi kunne godt have haft mere forhistorie på hende og hendes død.

Men over all en fed gyser, som jeg syntes er dybt og uretfærdig undervurderet af de professionelle film snobbere, som ikke kan få lov at analysere og fortolke sig ud af filmen, til den lyse morgen.

Claus

Hvor skal jeg starte, denne gyser film havde nok den mest interessante bag-historie som man kunne for lov til at arbejde med som filminstruktør, og til en vis grad var jeg spændt på at se den men jeg tog fejl.

de positive ting, skuespillernes arbejdet er rent faktisk godt. Linda Christou gør et godt arbejde som moren der skal prøve a finde ud af hvad der sker for hendes lille familie og Raymond Cruz som den tidligere præst der bruger andre metoder for at hjælpe folk, efter kirken og ham ikke så øje til øje. Børnene skuespillerne er også rigtig god til at vise deres frygt så man tror på dem.

Men selvom der er gode skuespiller, kan det ikke rede en dårlig film

De negative ting. Filmen har desværre ikke en god historie, Jeg havde ellers set frem til en god gyser som var sat i Mexico, men i stede for Mexico så er filmen sat i LA US hvilket ikke er det smarte valg.

Der er intet spænding ved at fortælle en mexicansk myte i LA tværs imod det har den omvendte virkning, det sure alt det mystisk ud af filmen. Det andet jeg så frem til var hvordan den højre hjemme i The Conjuring universet, men det er også en slem skuffede for det eneste som kan føre dem sammen er en præst som var med i den første Annabelle film.

men lag os snakke om hvordan chartrerne er skrevet, ikke særlig godt.
først den kvinde hoved-skulespiller, en single mor til 2 som har miste sin mand og arbejder som sagsbehandler der håndtere sager om børnemishandling, hvor en sag udvikler sig til at omfanget sin egen familie. Det som går mig på er at hun ikke tager truslen mod hendes egen børn alvorlig men heldigvis ænders det i 3 ark. i starten er det forståligt at hun ikke tror på sine børn, når det kommer til det overnaturlig kæfter, men jeg vil ikke tro at nogle møder vil tag så langtid med at tag action.
Præst charter som forlod krikken, på grund af krikken ikke vil hjælpe folk som var i nød.

Men nok den største forbrydelse imod filmen er jump scare, jeg er ikke den person som syntes at jump scare skal forbydes i gyser film, overhoved ikke for vis de er brugt rigtig kan de hjælpe med til at gøre film mere skærmene, men i denne film er det så forudsigende når et jump scare er på vej at man kan se det komme over 5 km væk, musikken forsvinder karmaret zoomer tæt ind på en person og boom jump scare, de eneste der finder dem skærmene er unge teenager.

Alt i alt ikke en særlig god oplevelse, især når nogle ikke kunne lag vær med at små snakke under filmen. jeg kan ikke anbefale at i ser filmen måske når den kommer på Netflix eller i Tv’et.

Maggie Smith

Uhyggelig!

Malou

Noget af det mest skuffende jeg har oplevet længe. Som gyser elsker, er den ikke det værd.

Pia Bundgaard

Absolut værd at se, den vil jeg meget gerne anbefale. Hvis man kan lide Nattens Dæmoner-filmene, er den simpelthen et must-see. På intet tidspunkt kedelig - jeg gad faktisk godt se den igen.

Klavs

Mest af alt er den kedelig. Ikke forfærdelig, bare kedelig. Den kunne måske have været bedre med en bedre historie og en mere interessant lokation. Skuespillerne lades også i stikken af noget pinagtig dialog. Nu må de godt lige stramme sig lidt an med The Conjuring igen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.