Cookie- og Privatlivspolitik

The Crow (1994)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
| |
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|
I Alex Proyas kultklassiker ’The Crow’ bliver en ung rockmusiker og hans forlovede myrdet af en gruppe bøller. Et år senere står musikeren op af sin grav og går i gang med at hævne udåden, godt hjulpet af en overnaturlig sort krage. Der er fuld knald på alle de kendte actionparametre (og et par mere) i en fortælling, der ligger sig i genrekrydsfeltet sci-fi, noir, fantasy, horror, super(anti)heltefilm – og har Brandon Lee (søn af den navnkundige martial arts-specialist Bruce Lee) i den bærende rolle. Den sidste inden hans alt for tidlige død i en alder af bare 28 år.

Hovedpersonen i ’Dark City’, John Murdoch, vågner en dag med hukommelsestab i badekarret på et snusket hotel i en fremmed by og finder ud af, at han er eftersøgt for en stribe barbariske mord. Han beslutter sig for at opklare sagen forfulgt af både politiet og en bizar gruppe, omtalt som ”The Strangers”. Visuelt befinder vi os et sted mellem ’Metropolis’ og ’The Matrix’. Fascinerende – mildt sagt.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
4.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Mystisk og mytisk historie, men Bruce Lee's søn Brandon - der desværre ikke blev meget ældre end sin berømte far.

Der er lavet efterfølgere til filmen i svingende karakter, men se den originale om genfærdet der vender tilbage for at tage en grusom hævn.

søren

..er ik homo men han er bla film historiens smukkeste & mest karismatiske fætter ... Filmen fungerer på alle punkter i flg mig og især michael wincott brillierer som den totalt cool bad guy !!! .. Succesen skyldtes selvfølgelig brandons tragiske død, men mon ik den var kommet alligevel :-) ... Instant classic !!!!

Frank

God film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.