Cookie- og Privatlivspolitik

The Color of Money (1986)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

Vincent er god til at spille pool. Hans talent bliver opdaget af hustleren Eddie, der begynder at lære Vincent sine tricks, men Eddie har også selv været poolhaj og bliver efterhånden misundelig på sin elevs succes.

Et brud er uundgåeligt, men de to mødes senere under en turnering for at afgøre hvem, der er en bedste pool-spiller.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
3.2
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anton

"The Color of Money" er simpelthen endnu et lille mesterværk fra Martin Scorsese! En helt fantastisk opfølger på "The Hustler" fra 1961, hvor Paul Newman gentager sin glansrolle som "Fast Eddie" Felson, og en meget veloplagt Tom Cruise spiller hans protegé.
ALT fungerer bare i denne film: fremrangende skuespillere (med bl.a. Forest Whitaker og John Turturro i biroller), sublimt soundtrack med bl.a. Phil Collins, Eric Clapton, Don Henley, B.B. King, Mark Knopfler, Robert Palmer (for blot at nævne nogle stykker), en god historie, der bare holder en fanget fra start til slut, og ikke mindst en perfekt instruktion, hvor der skabes den helt rigtige stemning i de tilrøgede billard-saloner.

S. Rico

var som regel temmelig irriterende i hans unge dage, hvor hans selvhøjtidelige filmkarakterer altid var bedre end alle de andre. Og heller ikke denne opfølger til The Hustler er undtagelsen. Det virker bare ikke særlig realistisk, at han lige kommer ind fra gaden og slår Eddie fra The Hustler. Men bortset fra det, så er det faktisk en ganske udmærket film. Man behøver ikke at være poolfan for at nyde filmen.

Wayne

mod, og med en upcomming Cruise. Sjælden film om pool.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.