Cookie- og Privatlivspolitik

The Cold Light of Day

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
12.07.2012
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Cold Light of Day
|

I action-thrilleren 'The Cold Light of Day' er den unge, amerikanske forretningsmand, Will Shaw (Henry Cavill), på en tiltrængt ferie i Spanien, da hans familie pludselig bliver kidnappet.

Mændene bag kidnapningen viser sig at være agenter på jagt efter en mystisk mappe, som Wills far (Bruce Willis) har været i besiddelse af. Faren er nemlig ikke en forretningsmand, som Will ellers altid har troet, men derimod selv en agent.

Da resten af agentholdet, inklusiv den benhårde Jean Carrack (Sigourney Weaver), dukker op i Spanien i søgen efter mappen, havner Will i et kapløb med livet og tiden for at befri sin familie.

I 2010 blev det annonceret, at Henry Cavill skulle være den nye Superman i Zack Snyders 'Man of Steel', som får premiere næste sommer. Før han skal vise sig frem som helten fra Krypton, har han bl.a. spillet med musklerne som Theseus i 'Immortals' (2011), og nu prøver han kræfter med action overfor veteranen Bruce Willis.

'The Cold Light of Day' er instrueret af manden bag 'JCVD' (2010).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (52 votes)
3
1.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en forudsigelig actionflyder uden dybde eller substans under laget af biljagter, kluntede oneliners og uendelige mængder product-placement." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... en kedsommelig maveplasker uden lige." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... et manuskript, der er hullet som en spansk bjergvej og har hån til overs for et publikum, som længes efter svar og forløsing hele vejen igennem filmen. Uden at få det." (Kirstine Krefeld)

 • Jyllands-Posten

  "Det her er noget rod! Selv et alenlangt handlingsreferat kan ikke få den film til at hænge sammen." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "... en gennemført forudsigelig thriller, hvor alt, hvad man forventer skal ske, sker, og det lige på minuttet." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Filmen har masser af potentiale, men sjældent har så gode skuespillere skullet arbejde med så dårligt et manuskript. Dårlig dialog og fuldstændig ligegyldig nedplafning af potentielle hovedpersoner. Og værst af alt, vi efterlades uden helt at forstå hvad det hele gik ud på.

Thor

Dårlig film ..

FilmFaxuser/1051580

Tja, 'The Cold Light of Day' er lige så tør som sin intetsigende og uinteressante titel. Er man - og forventer at forblive actionfilmfikseret, så vil man sikkert nyde denne, har man vokset op med buldre og brag siden man var syv, så vil man nok godt kunne se hvorfor dette er noget makværk af en actionfilm. Jeg havde egentligt heller ikke de helt store forventninger inden jeg satte mig ind i biografsalen for at se denne film. Der gik dog ikke lang tid før jeg kedede mig gevaldigt! Filmen er jo ikke andet en nogle pistoler, eksplosioner og tamme dialoger, der er kommet en tur i tørretumbleren hvor manusforfatterne derefter har valgt at skrive om de førnævnte elementers rundtossede tur i den stillestående men larmende maskine. Skal jeg sige det lige ud, så er 'The Cold Light of Day' en film der foregiver at være god, gammeldags actionunderholdning. Desværre lever den bare aldrig op til det, og ender istedet med at blive en fed, klistret skive amerikansk selvhøjtidelig krigspropaganda, der bare aldrig bliver interessant. Tja, selv visuelt set er filmen røvkedelig, feset belyst og fladt fotograferet, mens en utroværdig knægt render rundt i diverse steder. Vil du se en actionfilm film der faktisk er god, som indeholder Bruce Willis eller Sigourney Weaver, så se/gense hellere 'Die Hard' eller 'Aliens'. Henry Cavil kunne godt bruge nogle timer fra Willis, så han kan lære hvordan man er sej, men også troværdig, når man er skuespiller. I flere actionsekvenser (end frygtet) står den på kvalmefremkaldende rystetur, og i tilgift er disse sekvenser klippet med en håndgranat, så man ikke for alvor er i fare for at forstå, hvad der foregår.
Jeg har kun fire ord til om denne film, og de lyder sådan; Denne film er ELENDIG!!!

- Skrevet af: Emanuel

Frank

Dårlig film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

marianneuser/960977

Dette er typisk en action film, sker lidt men ikke det store, kan godt ses i sofaen.

Hassel

Det var en god film, som var befriende anderledes fra så mange andre action film fra Amerika, og den kan anbefales til alle som er klar på kliche med en bismag af forandring.

Uden at afsløre for meget, så syns jeg at noget af det bedste ved den er at den klassiske romance slet ikke er aktuel i filmen :)

Selvom jeg aldrig er stødt på langt de fleste af skuespillerne før, så syns jeg de gør det godt, det samme gælde både manuskript og instruktion.

Selvfølgeligt er der tale om en 2. rangs film, men helt klart en af de bedste! Det jeg syns var mest ærgerligt var at de havde brugt så mange penge på en afsluttende jagt, at den første halter bagefter med lidt for billig green-screen.

Alt i alt en god film, som kan varmt anbefales :D

Wayne

er ikke vilde med den - og heller ikke anmelderne.

peter

Endnu engang en god film som ikke kommer til Randers - altså hvis man ikke vil låne den ved Blockbuster. Det er simpelthen så ringe, den ledelse der er i Randers - der er så mange film som ikke kommer hertil, og det på trods af at vi har så mange sale. Man kunne s.. da vælge at sætte den i en af de mindre sale hvis man ikke troede at den gik, men med det program der er p.t., så er der jo også plads i en større sal.

Flere og flere jeg taler med vælger at tage til Århus og se film, så når engang sidste i 2013, når de er færdig med at vise Hvidstengruppen, og alle deres børnefilm, så er der s.. ikke publikum tilbage.

dkkevuser/193552

.. desuden - skal biografen betale "leje" af en filmkopi.. det er ofte et beløb imellem 30-50.000 DKK samt 50% af billetindtægt i de første x antal uger sammen med diverse krav om salstørrelse og antal visninger.

en film som denne er jo tydeligvis vurderet til ikke at generere et overskud i biografen.. og hvis de gør som du gerne vil - så har I ikke biograf i Randers ret længe. :)

ps. jeg har ingen afiliation med randers biograf.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.