Cookie- og Privatlivspolitik

The Cider House Rules

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 6 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Cider House Rules
|

Dramaet 'The Cider House Rules' handler om den unge Homer, der vokser op på en børnehjem og får en utraditionel uddannelse som læge. En uddannelse der kommer i brug, da Homer beslutter sig for at rejse ud i den store verden, forelske sig og møde et hav af skæbner.

Filmen er baseret på John Irvings bestseller og instrueret af Lasse Hallström (Chocolat).

I hovedrollen ses Tobey Maguire, Charlize Theron og Michael Caine, der vandt en Oscar for sin præstation.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Sød pointe, og absolut en feel-good film - selvom den rammer rigtig mange ømme punkter.

Jeg havde forventet at blive mere rørt over de mange grumme skæbner, men på en eller anden måde formår Lasse Hallström altid at blødgøre sine historier så de først og fremmest bliver til eventyr, og denne er i den mere realistiske ende. Men absolut en film jeg varmt kan anbefale.

S. Rico

Har man endnu ikke set denne fantastiske rørende film om børnehjemmet St. Cloud, den ærkegode læge doctor Wilbur Larch - og ikke mindst hans protégé, den unge Homer Wells - ja så har man en utrolig god filmoplevelse til gode.

Det er nærmest umuligt ikke at blive i godt humør af denne film. Og der er også 100% garanti for våde øjne. Eneste advarsel: lad være med at læse bogen lige inden, du ser filmen. For der er virklig mange ting i den 620 siders tykke bog, som der ikke er blevet plads til i filmen. Læs i stedet bogen bagefter, hvis du vil vide mere om alle de herlige karakterer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.