Cookie- og Privatlivspolitik

The Cabin in the Woods

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.05.2012
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Cabin in the Woods
|

'The Cabin in the Woods' er en ny gyser for - eller måske nærmere ikke for - alle, der har en frygt for at være alene i skoven.

Fem venner rejser forventningsfulde på ferie til en afsidesliggende hytte dybt inde i skoven. Roligt, men sikkert, begynder der at ske uforklarlige ting, og de må sammen finde ud af, hvad der egentligt foregår.

Fortællingen om unge mennesker i livsfare i øde hytter er set før, men ’The Cabin in the Woods’ lover en anderledes historie, end man kender den fra film som 'Evil Dead’' (1981), 'Cabin Fever' (2002) og 'Friday the 13th' (2009).

Gyseren er instrueret af Lost- og Cloverfield-forfatteren Drew Goddard, der har skrevet manuskriptet sammen med Josh Whedon - manden bag 'Buffy', 'Angel' og 'Firefly'. Chris Hemsworth (Thor fra The Avengers) spiller filmens mandlige hovedrolle.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (417 votes)
5.1
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Rammende gys, voldsomt blodige splat og bedre skuespillere end normalt i en genre, der ofte er fyldt til randen med klichéer. Her resulterer en original ny drejning af tankegangen i genren en herlig horrorperle." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... netop som man tror, at det er sikkert at grine frit (filmen er nemlig også sjov), flås lærredet af et gys, som vil ryste selv den mest kyniske blandt publikum." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... [formår] på ret elegant og begavet vis at vende vrangen ud på stort set enhver konvention inden for gysergenren... En kultklassiker er født." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... lærredet [pakkes] med skrækeffekter på højeste, svimlende turbo... smart og temperamentsfuldt organiseret og ikke uden visuel muskelstyrke og vildtvoksende, overlæsset opfindsomhed i finalen. Det er ikke den slags film, jeg går efter, indrømmet!" (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Netop fordi filmen ikke nøjes med at gradbøje genrereglerne, men samtidig blæser højt og flot på dem, bliver det småt med den maveknugende spænding. Balancegangen mellem klam uhygge, en ironisk joke og et stadig mere spektakulært scenario lykkes ikke helt for Goddard & Whedon." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Her kan man vist tale om en gyser, der får brudt den fjerde væg - helt bogstaveligt. Har lidt af det samme genremix kørende for sig som Sucker Punch, men i en helt anden boldgade og en hel del sjovere. Især den første halvdel er spækket med originalitet og morsomme scener. Finalen er knap så original, men i hvert fald forrygende og vildt underholdende.

Wayne

Så er The Cabin in the Woods den helt rigtige film at se.

I starten ligener den en genrefilm man har set, lidt for mange gange - men allerede kort inde bliver man klar over at det slet ikke er tilfældet.

Faktisk holdes man konstant i en arms afstand til det endelige plot, og det gjorde at jeg aldrig så den som en gyser - for man sidder længe med en fornemmelse af at den er ganske ufarlig.

Om man kan lide konklusionen eller ikke, så undgår man ikke at føle at man er blevet snydt til slut.

Stor ros til Drew Goddard og Josh Whedon for modet til at lave, noget andet.

Største minus er at man alt for længe bare venter på at lyset bliver tændt, og en happy end.

Jeff

I loved it! For a movie that doesn’t take itself seriously at all it has some very good performances, the script it tight and funny (expect nothing less of Whedon) and the direction moves everything along at a nice pace. It’s an original idea and that originality kept me entertained all the way through. Things do start to fall apart towards the end, filmically and within the story, but this doesn’t spoil what is a great piece of movie making!
4½-stars!!

Frank

Okay film

DJT

Hvor I da brokker jer.
Nej, filmen er ikke en gyser, det er en SATIRE over gysere, derfor også det "dårlige skuespil" m.v., da det meste af gysergenren netop er præget af dette (kan så ikke huske, at de spillede specielt dårligt, men hver sin smag).
Nå, men I kan altid gå ind og se LOL eller Fast and Furious 29.

Mike

Ud fra traileren, så ligner det overhovedet ikke en gyserfilm, synes ikke at de ting der sker i traileren minder om noget fra en gyserfilm, mere et dårlig forsøg på at lave nogle ringe skrækeffekter.

Mølbach

Normalt er jeg meget glad for film, men under denne, fik jeg flere gange lyst til at forlade salen! Aldrig har jeg set en så ELENDIG film. Denne mening delte de andre i salen ligeså! Se filmen for at forstå hvad jeg mener ;-)

Carolineuser/937664

Det er godt nok en af de værste film, jeg længe har set. Og nej, hvor er de 160 kroner dog spildt. Jeg er kæmpe gyser-fan og elsker skæve film. Men den her er bare dårlig fra start til slut. Overvejede ofte at udvandre fra biografen. Præget af dårligt skuespil (virkede til tider som om skuespillerne heller ikke kunne tage filmen seriøst) og usammehængende historie.

BruceLeeglad

Mig og kæresten tog ind og så den uden at vide noget som helst om den. Ny cult film indenfor gyserfilm i min verden.

Fed men anderledes historie, gode skuespillere og flotte effekter :D

Kan varmt anbefales!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.