Cookie- og Privatlivspolitik

The Brothers Grimm

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
30.09.2005
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Brothers Grimm
|

Brødrene Grimm er et par småsvindlere, der rejser fra landsby til landsby og narrer de lokale med såkaldte djævleuddrivelser og anden beskyttelse mod mørkets magter.

Men da brødrene tvinges til at se nærmere på en hjemsøgt skov, hvor nogle unge piger er blevet myrdet, står de pludselig overfor en mægtig og grufuld heks.

Fantasi er blevet virkelighed, og de to brødre hvirvles ind i en kamp på liv og død mod uhyrlige og gruopvækkende trolddomskræfter af den slags man ikke havde ønsket fandtes... ikke engang i eventyr.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (32 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Og det gør filmen irreterende. Men udmærket skuespil.

Frank

Dårlig film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang, selvom den måske ikke er helt så magisk som en eventyrfilm kan og burde være. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Lars Michael

jeg havde hørt forskelig mening om filmen,men jeg skulle da se den.og jeg synes den er flot lavet den er sjov og den er god.men jeg synes især at den var flot lavet.

Antaeus

Jeg havde håbet og regnet med at få et godt og spændende eventyr, især når der både var gode skuespillerne og den omhandlede brødrene, som har givet os så mange gode eventyr. Desværre, filmen er meget skuffende og direkte dårlig.

Jeff

Ledger and Damon are okay, but I’m just not a fan of Gilliams style.

Wayne

Men ikke det bedste man har set fra hans hånd. Fantasien trækker dog op.

S. Rico

Ens forhold til Brødrene Grimm vil aldrig være det samme efter at have set denne film. Det er selvfølgelig det rene opspind og fantasi, men det passer jo perfekt ind i brødrenes prosaiske fantasiverden.
Historien er intet mindre end genial. Hatten af for manuskriptforfatteren. Og både Heath Ledger og Matt Damon gør det rigtig godt i nogle temmelige atypiske roller i denne fantastiske eventyrfilm.

Muggauser/8186

Den lugter lidt af fiskefabrik. Det er meget fedt plot. Alle eventyrene er flettet sammen, godt lavet. Men jeg forstod ikke halvdelen af filmen..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.