Cookie- og Privatlivspolitik

The Brave One

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
05.10.2007
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Brave One
|

'The Brave One' følger New York’er radio-værten Erica Bain (Jodie Foster) der hver dag fortæller levende om New York i sit show; om byens finurligheder, stemninger og alle lydene.

Hun tager jævnligt ud i byen og optager lydklip, der senere bliver brugt i hendes programmer. Hun elsker virkelig byen, og det kan man mærke. Men en aften bliver hun og hendes forlovede (Naveen Andrews) brutalt overfaldet.

Han dør, og hun ligger i koma i 3 uger. Efterfølgende begynder hendes kamp for at komme sig over denne tragedie. Men det kan hun ikke. Hun begynder at gennemtrawle gaderne om natten for at finde gerningsmændene. Undervejs møder hun andre skumle typer, og hun begynder at gribe til handling.

Disse handlinger får offentlighedens opmærksomhed, og en New York-strømer (Terrence Howard) er på sporet...

Oplev Jodie Foster tage sagen i egen hånd i Neil Jordans 'The Brave One'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Jeg har to ting og sige til den her film , skod film men Jodie Forster prøver at spille godt.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

S. Rico

Hun kan spille skuespil som få. Og hun vælger sine (få) roller med omhu. Kombinationen af Jodie Foster og genren "hævnfilm" er lige til min smag. Så derfor får den 5 stjerner, selv om filmen er lidt i samme stil som de to tidligere Flightplan og Panic Room.

Wayne

og for en gangs skyld, med en kvinde i hovedrollen. Jodie Foster er perfekt til at spille den lille pige, med det store mod.

Kian

jeg kan ikke huske så meget andet end at den var okay.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.