Cookie- og Privatlivspolitik

The Blair Witch Project (1999)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Blair Witch Project
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|
At lave en succesfilm på et budget på sølle 22.000 dollar kræver enten en god idé, genial markedsføring eller en helt usædvanlig autenticitet. ‘The Blair Witch Project’ havde alle tre ting, og så var den største kassesucces i mockumentary-genrens historie en realitet. Filmen indtjente over 240 millioner dollar på verdensplan – altså rundt regnet en million procents profit! Filmen gav liv til den senere succesbølge af found-footage horror som ‘Paranormal Activity’ og ‘REC’ og viste, at der stadig var innovation i horror-genren efter nogle år, hvor prestige-thrilleren havde overtaget. Meget godt gået af film, der stadig i dag er scary as shit!
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
4
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil

Uhyggelig film, meget realistisk film. Skuespillerne spiller rigtig godt. Men jeg synes slutningen var lidt mærkelig

Nikolaj

Da jeg var 12 satte jeg mig ved min computer for at spille lidt men jeg valgte også at tænde for TV'et. Der kørte en eller anden dokumentar om 3 mennesker ude i en skov. Jeg tænkte at den ikke så særlig spændende ud, og jeg gad ikke sætte mig ind i den. Jeg lod dog TV'et køre.

Jeg kunne ikke rigtig undgå at følge lidt med og "dokumentaren" blev mere og mere underlig... Og mere uhyggelig! Til sidst slukkede jeg computeren og lagde mig i min seng og ville nu se hvad det var for en dokumentar. Da den var færdig var jeg helt paf! Hvad havde jeg lige set?! Det var sgu da pisse skræmmende! Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle tro om den! Var det en ægte dokumentar jeg lige havde set?! :O

Nej selvfølgelig var det ikke det... Men den ovenstående oplevelse jeg havde af denne fremragende gyser glemmer jeg aldrig! I min naive tro på at jeg satte mig og så en normal ægte dokumentar, gjorde at den bare blev meget mere uhyggelig... Og meget mere realistisk!

Star

lidt kedelig, men synes hellere ikke at den er så uhyggelig, men okay film

Mads

Selvom slutningen næppe er én stjerne værdig, er filmen stadig så virkelighedstro, at det forfølger mig under gåture i skoven.

Frank

Elendig

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter