Cookie- og Privatlivspolitik

The Battle of Red Cliff

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
20.02.2009
| |
2 timer 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Chi Bi
|
'The Battle of Red Cliff' er titlen på John Woo's episke film som er den største og dyreste kinesiske filmproduktion nogensinde. 

Filmen handler om en voldsom krig, der blev udkæmpet i Kina år 208 - under det daværende Han dynasti.

Premiereministeren Cao Cao er en magtsyg general, der overtaler den svage kejser til at lade ham drage i felten for at knuse kongeriget Xu i den vestlige del af landet, ledet af Liu Bei, og dermed samle det store og stærkt splittede rige.

Liu Bei finder dog tapre allierede, og skønt alliancen synes svag i forhold til Cao Cao’s gigantiske, kejserlige hær på 800.000 soldater og en flåde der består af 2000 skibe, er de alligevel parate til det store og afgørende slag ved ’De røde klipper’.

'The Battle of Red Cliff' er et stort historisk drama med action, kæmpestore scenerier, romantik og storslåede visuelle effekter.

Filmen er med kinesisk tale og danske undertekster. OBS: Helaftensfilm.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (281 votes)
4.3
4.5

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... man skal virkelig være en vindtør puritaner for ikke at lade sig besnære og rive med af denne fantastisk spændende og ubegribelig smukke film." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... selvom man (som undertegnede) ikke er verdens største krigsfilmfan, er det skrupumuligt ikke at blive revet med af denne episke storfilm." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... kun for særligt interesserede." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... sindssygt velproduceret, vanvittigt flot filmet og har fremragende kampscener... men filmen ender i show og unødvendige floskler..." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Weekendavisen

  "Filmens stunts og visuelle effekter er også i top... en film som bare har det hele og lidt til." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
KARLIAH

... har den originale dir-cut på blu-ray, som varer ca 4 t & 15 min .... og den kan VARMT anbefales :-) ... den danske udgave er TOTALT crappy & vigtige scener er udeladt pga spilletid .... så den danske først & syntes den manglede scener, klipningen var dårlig m.m. ... og hvis der er noget, som woo er MESTERLIG til, er det klippe delen .... så undrede mig meget, den var så rodet ..... så på amazon at de havde den originale version på uk blu-ray & købte den asap .... og boy blev jeg glad for det :-) ... SÅDAN ska filmen SES .... 9/10 ...

Wayne

Viser at Kina efterhånden kan bide skeer med Hollywood. John Woo er ikke særlig dyb i sine personskildringer - men til gengæld kan han det der med action-galore.

S. Rico

Der skulle lige gå en halv time eller mere. Men så var jeg også fanget af den spændende historie og de mange interessante karakterer. Men det er ikke Woo's bedste film.

Nadineuser/13852

så den på DVD. måtte starte filmen forfra efter 20 min fordi jeg simpelthen ikke forstod starten og jeg forstod slet ikke hvor den engelsk kommentator kom fra. men ellers genial film...

Michael

Fantastisk flot lavet og med gode skuespiller. Planlægningen af selve slaget er fantastisk lavet, men selve filmen er nogle gange lidt forvirende! Men der var nogle fejl, såsom at de brugte Testuto formationen og det var kun Romerne, der brugte den formation!

von d´Ofpond

Filmen er velproduceret, vanvittigt flot filmet og fantastisk spændende og ubegribelig smukke episke storfilm med fremragende kampscener, som har det hele og lidt til …

Jeg er helt enig med Ebbe Iversen, Berlingske Tidende og Nikolaj M. Lassen, Weekendavisen

SE DEN !!!

Krestian

Mangler dog noget mere historie!

TQuser/839408

..en nederen film. Kampscenerne er rigtig nok superflotte, og taktikkerne vækker stor facination...Og det er det at filmen får to stjerner for. Udover disse punkter, så er filmen langtrukken mange steder, og når der ikke var kampscener og taktiklægning, var den ekstrem kedelig. Tilfældige og fuldstændig nytteløse scener hist og pist. I det hele taget overdrevet, på den dårlige måde! Men flotte scener og vilde taktikker - det skal den ha'.

Asliuser/70487

filmen var super god, især alt de krigsteknikker der indgik. Der var self. en historie det handlede om, men det var ikke rigtig det der kom til udtryk i filmen. Slutninger var ikke dårlig, og så forvirrende var det heller ikke.

Chakiruser/142796

Filmen er Fantastisk, men slutning er rigtig dårlig, "hvor helten redder Princessen". Jeg ved ikke hvordan man kan begå så en stor fejl, hvor man har lavet alt rigtig hvor alt er gennem tænkt, og så slutter man med en så dårlig rednings scene.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.