Cookie- og Privatlivspolitik

The Babysitter: Killer Queen

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
10.09.2020
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Babysitter: Killer Queen
|

Gyserkomedien 'The Babysitter: Killer Queen' er efterfølgeren til 'The Babysitter' fra 2017, hvor Samara Weaving spillede den mystiske babysitter. 

To år efter Cole overlevede mødet med en satanisk blodkult ledt af hans flinke babysitter støder han nu hårdt ind i endnu en vild oplevelse. Cole begynder på high school, og på en og samme tid plages han af fortidens traumer. 

McG sad i instruktørstolen på etteren i filmen om den morderiske barnepige, og han er igen klar til sprøjte liv og blod i denne gyserfilm. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jensuser/8705

Filmen hviler for meget i sin egen absurdhed, og da historien ikke fortælles på en specielt fascinerende eller anderledes måde end mange andre “self-aware” film, så bliver Babysitter 2 ret hurtigt kedelig. Der er dog bare ikke nok indhold til, at man føler, at filmen var det værd for studiet at investere penge i, og når selv plottwistene er til at rulle øjne over, så er skuffer den virkeligt. Den får dog point for de overdrevede dødsscener, da den bestemt kan finde ud af at være en splatterfilm.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.