Cookie- og Privatlivspolitik

The Avengers

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.04.2012
| |
2 timer 23 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Avengers
|

I tegneseriefilmatiseringen 'The Avengers' samles en række helte fra tidligere Marvel-film.

Jorden står over for den måske største trussel nogensinde. Gudesønnen Loki (Tom Hiddleston) står bag en grum plan, der skal give ham magten over planeten, men ved hans side står en hidtil ukendt fjende af mægtige proportioner.

Nick Fury (Samuel L. Jackson), leder af de internationale, fredsbevarende agenter i S.H.I.E.L.D., ser kun én udvej: At samle verdens største helte.

Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow, Hawkeye og Lokis halvbror, Thor, slutter sig sammen for at blive The Avengers. Men kan så store helte (og egoer) enes? Og er deres samlede styrke overhovedet nok til at redde verden?

Joss Whedon er manden bag kameraet i den ambitiøse superheltefilm 'The Avengers'. Han har før instrueret filmen Serenity (2005), der var en spin-off af hans kultdyrkede science fiction-serie 'Firefly' (2002).

'The Avengers' er baseret på Marvels tegneseriehelte, som hver især har optrådt i tidligere film, så vi kan glæde os til at se Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans og Chris Hemsworth i deres vante roller, mens Mark Ruffalo overtager Edward Nortons rolle som Hulk.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1751 votes)
5.2
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... fremragende popcornunderholdning. Flot, tempofyldt, med imponerende effekter... Men karaktertegningen er næsten mere imponerende end effekter og udseende." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Spændende, smart, sjov og sindssygt underholdende - på én gang." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... [effekterne] er flotte. Kan man nøjes med det, vil man givetvis nyde 'The Avengers'. Ellers vil man nok kede sig bravt under de 142 minutters buldren på tomme tønder." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... en computerspils-collage og sejtrækker af de allermest højlydte. For de mest inkarnerede tilhængere af bølgen af superheltefilm er den røde løber rullet ud til fest, men man skal være godt inde i forhistorierne og være mere til larm end melodisk vellyd for at kunne nyde showet." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... efterlade[r] et indtryk af noget befriende gammeldags: vaskeægte superhelte med sejt udstyr og selvironi. Og jo, filmen er lang - for lang - men 3D-effekterne er glimrende udnyttet og i hvert fald ikke til større gene for spektaklet." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Fantastisk film

Tom

Endnu en fed film om de mange superhelte fra Marvel med masser af action men også med en god historie og skuespillet er i høj høj klasse.

Anders

Jeg kan nok ikke komme udenom at dette er den bedste avengers film. Jovist er de nye også gode, men dette satte ligesom standarden som de andre skulle følge.

Anders / https://bedstetech.dk

Michael

Det er vist alt for mange år siden, jeg sidst var teenager...
Skyderier, eksplosioner, computergrafik, one-liners, goodguys, badguys - gaab...

Janni

Den faldt i god jord ved os begge her hjemme og er langt fra sidste marvel film vi ser.

Jokes

Mega gode actions scener! Marvel har også altid en knivspids af humor med som er prikken over i'et i præcis denne film :D

Ganzack

The Avengers fungerer!!! På mirakuløs hvis har Marvel samlet en række helte på tværs af filmproduktioner, og det fungerer. Det faktum at filmen fungerer viser sig også at være det aspekt som driver dramaet. Filmen er således en metafortælling, som beretter om at hvis heltene ikke forener sig og former superhelteteamet, som vinder skurken, og samtidig falder hele MCU formeksperimentet til jorden.
Heldigvis er filmen en utvivlsom succes, som understreger hele værdien af Marvel Cinematic Universe. de allerede etablerede karakterer er en fornøjelse at se interagere med hinanden, og filmens afsluttende actionsekvens er en festfyrværkeri af effekter og kampscener. Dette er nøglen bag The Avengers: Gode og veldefinerede karakterer, i interessante situationer og vilde actionscener. formmæssigt er filmen muligvis en anelse rodet, og Hawkeye karakteren lider under det store persongalleri. Filmen er dog bare den reneste underholdning, at disse negative sider hurtigt glemmes. The Avengers er en fantastisk biografoplevelse, og en værdig afslutning på "phase 1" af MCU formeksperimentet. Filmen er ganske enkelt en fest, der fejrer successen bag overgangen fra tegneseriefiktion, til filmisk univers. Alle skuespillerne er i topform, og Mark Ruffalo formår at skildre Bruce Banner/Hulk med nøjagtigt nok patos, uden at det flyder over på samme måde som det gjorde med Norton. Filmen fortjener alt den succes som den modtog, og det vil ikke undre mig at i fremtiden vil den sammen med de andre MCU produktioner, have skrevet sig ind som milepæl i filmhistorien.

Thomas

JA den får 6 stjerner, det er jo en marvel film og den holde 100, med velkendt superhelte action, humor og en god historie og ja så er de der jo alle sammen.

Emil

Lidt skuffende troede den var bedre, men stadig god superhelte film, men jeg synes den starter lidt kedelig. Og til sidst bliver der lidt for meget af at smadre aliens.

Jacob

var i tvivl om den skulle have fire eller fem, så må ligge på 4½, da den lige mangler det sidste drama, i stedet for den overdøvende action. actionen er i øvrigt flot, det slet ikke det. det lykkedes også at holde styr på hele castet, og selvom nogen for mere skærmtid en andre, er det ikke fordi der er nogen der bliver kraftigt overset. det en præstation i sig selv, og der en god ping-pong og kemi mellem super heltene.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.