Cookie- og Privatlivspolitik

The Amazing Spider-Man 2

Tilladt for børn over 11 år
Filmens grundstemning er dramatisk og hektisk, og den præges af spænding og højt tempo. Der er mange voldsomme kampscener med eksplosioner, skud, bilsammenstød og mennesker på flugt, og i adskillige scener ses et elektromonster gå til angreb på hovedfigurer. I én scene falder en hovedfigur ned i et akvarium med elektriske ål, og man ser nærbilleder af en stor uhyrelignende ål, der angriber og dræber vedkommende med spidse tænder. I en anden scene forvandles én af filmens andre hovedfigurer til et monster, efter at have fået sprøjtet edderkoppegift ind i blodårene. Filmens eventyrpræmis og lejlighedsvise humoristiske forløsning gør, at den kun vurderes at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
17.04.2014
| |
2 timer 22 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Amazing Spider-Man 2
|
Versioner: se alle
2D, 3D, 3D, 2D
|

Filmen 'The Amazing Spider-Man 2' handler om den nørdede teenager Peter med superheltekræfter. Sidst vi så Peter Parker, var han blevet klogere på sine egne evner, og hvorfor hans forældre forsvandt, da han var lille.

Han havde også besejret sin første superskurk, The Lizard, men det betyder ikke nødvendigvis, at han nu kan læne sig tilbage og fange bil- og tasketyve resten af sit superhelteliv.

Firmaet Oscorp Industries er et mere mistænkeligt foretagende end nogensinde før, og den utilregnelige gamle ven, Harry Osborn, gør ikke situationen mere troværdig. Samtidig kommer Oscorp-medarbejderen Max Dillon ud for en noget speciel arbejdsulykke, og snart står Spider-Man over for sin hidtil største udfordring.

’The Amazing Spider-Man 2’ er den femte film om netsvingeren på bare 12 år. De tre første film blev instrueret af Sam Raimi med Tobey Maguire i titelrollen, men i 2012 valgte man at genstarte hele fortællingen om den nørdede teenagers møde med en radioaktiv edderkop. 

Andrew Garfield var den nye mand i spandexdragten, og han gentager nu rollen som Peter Parker, mens Emma Stone vender tilbage som Gwen Stacy. Af nye ansigter introduceres bl.a. Jamie Foxx som Electro, Paul Giamatti som The Rhino og Dane DeHaan som Harry Osborn. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (510 votes)
4.4
4.3

Instruktør

Relaterede nyheder

Emma Stone og Andrew Garfield som Gwen og Peter
8 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] en gennemgående flot, ny superheltefilm, der er ret så helstøbt set i forhold til sin genre og som med visse nye elementer og skurkescenarier lover godt for film nummer tre og fire [...]." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Special-effekt afdelingen har tilsyneladende ubegrænsede midler til sin rådighed. Og i fællesskab serverer Hollywood-holdet en næsten fejlfri action-oplevelse." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Et par smuthuller i plottet kan filmen ikke undsige sig, [...] i et ellers rimeligt robust spind af et superhelte-eventyr." (Jacob Ørsted)

 • Filmland P1

  "[...] Marc Webb kommer forbavsende vidt omkring i sin myldrende kombination af high school-fjanteri, romantik, science fiction, superlækre stunts, familietragedier og eksistentielle kvaler." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Den fantastiske Spider-Man er helt enkelt blevet fantastisk igen." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "[...] så længe filmen holder sig til det overbevisende samspil mellem Garfield og Stone og de flotte kampscener mellem Spider-Man og den strømførende Elektro, er ’The Amazing Spider-Man 2’ formidabel underholdning." (Sophie Engberg Sonne)

 • Radio24syv

  "... den bedste Spider-Man-film, der er lavet. Ikke noget mesterværk men stadig ret god superhelte-underholdning." (Søren Søndergaard - kino.dk)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Den bedste spider man film med Andrew Garfield

Emil

Den minder meget om spider man 3, men den her film er meget bedre, og skurkende er ikke særlig gode, spild af gode skurke, filmen er ret kedelig nogle gange. Effekterne fejler skam ikke noget.

osj2507

Jeg kan rigtig godt lide Spiderman serien, har fulgt med på tegneserie delen siden jeg var knægt og der er virkelig mange gode ting at sige om serien generelt.
Denne nye start, med Andrew Garfield som Spiderman tager en lidt mere mørk tilgang til serien, både når han er Spiderman, men også når han er Peter Parker.

Jeg er ikke den største fan af skurke elementet i denne film, det er fint skuespil af Jamie Foxx, det er ikke der det fejler for mig, men mere konceptet og uvirkeligheden. Der er rigtig mange karakterer i Spiderman universet der er mere "virkelighed" over og som ikke bliver til elektricitet der kan manipulerer med omverdenen med underlige kræfter.

** spoiler alert **
De to skurke vi bliver introduceret til sidst i filmen, det ville være klassisk spiderman og nogen jeg synes passer bedre til serien, ihvertfald i den form de bliver gengivet her. Dane DeHaan passer godt som rollen af Harry Osborne & selvf. Goblinen hans andet jeg. Vi ser kun The Rhino kort, men det ville være det fedeste at bringe de klassiske spiderman skurke ind på det store lærred.

Wayne

Det visuelle er til 5 stjerner, det gøres ikke meget bedre.

Historien er en anelse tynd, og den forceres flere steder - trods lang spilletid. Til gengæld hænger handlingen somme tider, så der næsten bliver pinlig tavshed.

Der er flere udfald, hvor den oprindelige historie bliver lavet om - og hvor fik Electro lige den piv smarte gummidragt fra?

Harry Osborn's venskab med Peter er langt bedre beskrevet i Sam Raimi's Spiderman.

Historien får 3 stjerner af mig - og så lander vi på et snit på 4. Det er da heller ikke så ringe.

Jesper

Havde set frem til denne film længe, og den var lige som jeg havde forventet.

Denne film levere det som den skal på alle sider; Lyd, effekter, skuespil og historie.

Ved lyden-siden forstår Hanz Zimmer at levere varen.
Under hele filmen passer lyden perfekt og er godt gennemtænkt. Specielt med scenerne med Electro, er valget af Dubstep genialt! Og de romantiske scener passer lyden perfekt.

De visuelle effekter rammer også plet. Elsker den måde de har valgt at lave Electro. Meget anderledes i forhold til tegneserierne, men på den gode måde efter min mening.

3D effekterne i filmen var også rigtig gode. Ikke for meget og ikke for 'lidt'.

Igen er skuespillet fantastisk.
Elsker at se Jamie Fox som skurk, og syntes også at Dane gjorde det godt som Green Goblin.

Andrew og Emma gør det godt endnu en gang. Elsker den kemi der er imellem dem. Normalt er jeg ikke særlig meget til romantik og romantiske film overhovedet, men denne film (og den første) gør en undtagelse ;)

Angående historien, syntes jeg dog nogle gange, at den haltede lidt. Ikke pga. at den er dårlig, men nærmere fordi at det var som om at der var nogle store tidsrum imellem nogle af scenerne. Nogle gange syntes jeg også at tingene måske går lidt for hurtig.
Ellers er historien meget fin lavet, fra start til slut.

Alt i alt en god film. :D

Er dog ked af at skulle vente hele 4 år på The Amazing Spider-Man 3. Men så burde den også bare side i skabet, og ikke være en gentagelse af Raimi's knap så gode 3'er.

Mikkel Poulsen

Til The Amazing Spider-Man 2 blu-ray blu-ray 3D & dvd udgaven, jeg glæder mig til og se den igen fantastisk god flot film jeg elsker den! :)

Brian

på blu ray og dvd den 29 august, i dag er det den fjerde august .

Ida

God film! (y)

Maida

Lige så god som 1'eren. Glæder mig meget til næste del.

Rasmus Abild

jeg syns ikke spiderman var et hit.
Marvel har laved nogle fantastiske film. men denne film var skod og skulle aldrig være fjernet fra skrivebordet.

da jeg så den, jeg var skuffet over måden historien forløb.
hvad de arbejdet med.

Det eneste positive jeg har på denne film er grafikken ellers har jeg indet !!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.