Cookie- og Privatlivspolitik

Ted 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og humoristisk grundstemning. Den indeholder enkelte let dramatiske scener, hvor hovedfigurer skændes, slås eller er i lettere fare. I én scene kommer en hovedperson til skade og slås bevidstløs, og man ser ham efterfølgende ligge i en hospitalsseng, hvor han formodes død. Da grundstemningen er humoristisk, og da fortællingen indeholder mange positive og komiske forløsninger, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
16.07.2015
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ted 2
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

I komedien 'Ted 2' bliver den talende, hashrygende, grove bamse gift med sin kæreste, Tami-Lynn, og parrets højeste ønske er at få et barn sammen.

At få børn er dog et problem, når man er en teddybjørn og sammen med Teds bedste ven, John, beslutter de at finde en sæddonor. Men snart opstår der et nyt problem.

Ted skal bevise, at han i juridisk forstand er en person, og derfor hyrer trekløveret den uerfarne advokat Samantha til at føre retssagen for bamsens rettigheder.

Seth MacFarlanes første Ted overgik alle forventninger og indspillede 549 mio. dollars på verdensplan. Den grovkornede komedie får nu en efterfølger, der byder på flere udfordringer for vennerne.

Nye situationer og karakterer introduceres, bl.a. Amanda Seyfried som novice-jurist, og Jessica Barth får væsentligt mere spilletid som Tami-Lynn. MacFarlane (Family Guy) lægger stadig stemme til Ted, og Mark Wahlberg gentager sin rolle som John.

Læg i øvrigt mærke til de små gæsteoptrædener fra fx Liam Neeson og Jay Leno, der er impliceret i nogle af filmens bedste scener. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (350 votes)
4.3
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det stritter i alle retninger i filmen, der med en spilletid på næsten to timer er mindst en halv time for lang. [...] Når 'Ted 2' alligevel langt hen ad vejen fungerer, skyldes det dels karaktererne, ikke mindst den endnu engang virkelig velanimerede Ted." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "'Ted 2' er 100 procent uhøjtidelig, vittighederne er herligt platte, og selvom det hele ikke er lige morsomt, er 'Ted 2' et oplagt hit for platnakker." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "Filmen skal nok fornøje et yngre publikum og forældre og bedsteforældre med et barnligt sind og sans for lune løjer." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Skal filmen ses uden indtag af humørstimulanser, må det være for den vrængende satire over dobbeltmoralsk amerikansk underholdningsindustri, [...] eller for den stålsatte vilje til almen politisk ukorrekthed." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det er så langt ude dumt og åndsvagt, at jeg bare måtte overgive mig. Den grovkornede og politiske ukorrekte humor fra den første film fortsætter, hvor den slap. Den nye historie i 2'eren går på, at Ted bliver degraderet til ejendom (property), og missionen er derfor at få domstolens ord på, at Ted er et selvstændigt tænkende individ. Det er dog alt sammen bare et påskud på at lave endnu en film med masser af super sjove sketches og nørdede 80'er referencer til Flash Gordon, Star Wars og Star Trek. Ted 2 er næsten lige så sjov som 1'eren, og selv om den næppe tåler gensyn, så skal den have 5 små stjerner for at give mig det helt brede smil på i små 2 timer.

Fauzia

Har man brug for et godt grin, skal man se denne film.

Jeg var ikke fan af Ted, da den var for vulgær efter min smag, men efterfølgeren er god - der er dog ikke mangel på grov drenge humor. Ted er rigtig godt animeret.
Der er sjove henvisninger til andre film (Jurassic Park musikken var episk) og medtaget stjerneskuespillere som gør at filmen ikke føles lang selvom den godt kunne have været kortere.

Nikolaj

Jo jo, der er beskidt humor i filmen, det er jo Ted. Men filmen prøver desværre at være seriøs i de fleste scener i filmen. Må den ikke godt være det? Jo da, det kan godt bare være lidt svært engang imellem, da den også skifter lynhurtigt til det totalt useriøse. Er filmen hver at se? Tja, jo hvis du er til Ted universet og family Guy, så skuffer den bestemt ikke. Er du ikke til universet, så må du nok bare nyde et par grin indimellem, og så bare sig, at det er jo Ted Humor.

Sascha Mariauser/767719

Jeg synes 1'eren var ok, men også kun lige..

Denne 2'er var det samme bare mere. Alt for vulgær og frastødende og total dårlig malplaceret humor.

Øv

Camilla

Ingen undtagelse her. Den er ike lige så god som 1'eren, men den er stadig super morsom. Der er mange grin undervejs, men ingen overraskelser. Jeg vil dog gerne se den igen. Skuespillerne spiller rigtig godt.

joan

Skøn opfølger til Ted, et must på blu ray til november. Glæder mig til nr 3

Maggie Smith

Absolut ikke den bedste film af de 2, men jeg må sige at jeg synes den er meget sjov.

P4TRON

Den kan anbefales!!!

Wayne

Seth MacFarTlane - fik I den? ;-)

- har begået endnu en film. Og den er ganske som forventet en fortsættelse - tænkt af en teenager fra 80'erne, som aldrig er blevet voksen.

Når McaFarlane alligevel lykkes med projektet, uden at det helt falder til jorden så skyldes det at der er en historie inde bag alle de flade jokes.

Første film handlede om venskab - og denne handler om basale rettigheder.

Der er enkelte højdepunkter i filmen, men der er også jokes som ikke holder. Det er sjovt da de er til stand-up show og fodrer de stakkels mennesker med umulige start ord. Men at kyle æbler efter joggere - eller gøre grin med nørder. Hmm.

Men bundlinien - det kræver både mod og talent at lave en 2'er til en succes, uden at falde helt til jorden. Og det lykkes Seth MacFarlane afgjort med. Desværre har han også overbevist mig om at jeg ikke behøver at høre mere om potrygende jokes, så fri mig for en 3'er.

René Munch Nielsen

Humor, Godt skuespil og genialt lavet. McFarlane & Co. har gjort det igen. Jeg er bedøvende ligeglad om nogen synes at den er dårlig, jeg synes den var skide sjov og pisse godt lavet. Håber der kommer en 3´er.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.