Cookie- og Privatlivspolitik

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby
|

Komedien 'Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby' handler om NASCAR køren Ricky Bobby, der nummer 1 i sin klasse, men hans plads på tronen trues af ny ung racerkører.

Will Ferrell spiller hovedrollen og har bl.a. John C. Reilly, Sacha Baron Cohen og Amy Adams på rollelisten. 

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
3.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Will Ferrell's dårligste af dem jeg har set. Tynd historie og ikke speciel sympatisk hovedkarakter. Den er sjov som en Ferrell komedie altid er, men ikke mere overhovedet. God tømmermænds film som Daniel også nævner.

Nikolaj

Som inkarneret motorsport-fan tvivlede jeg lidt på at man kunne blande motorløb med komedie. Det fungerer dog rigtig godt i denne film! Der bliver fremstillet et satirisk syn på den amerikanske kongeklasse, NASCAR og Will Ferrel gør det virkelig godt som selvglad racer-bondeknold! Filmen er fuld af virkelig sjove scener, som måske også personligt bliver lidt bedre for mig da jeg har stor interesse indenfor sporten.

Sacha Baron Cohen gør det også virkelig godt som homoseksuel Formel1-kører. Lige her tager filmen tykt pis på resten af verdens motorsport-kongeklasse i form af Formel1! Filmen leverer ikke noget voldsomt drama, eller en speciel rørende historie... Det er bare en fremragende og gennemarbejdet motorsports-komedie!

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

som manden med den usandsynlig dårlige smag og stil, der alligevel kan kører bil som ingen andre ... lige indtil.

Nogenuser/12232

god tømmermænds film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.