Cookie- og Privatlivspolitik

Step Brothers

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
Step Brothers
|

'Step Brothers' er titlen på en ny komedie om to voksne snotforkælede hjemmeboende mænd, der en dag bliver hinandens stedbrødre.

I starten hader de to 'brødre' hinanden, men da de opdager, at de faktisk ikke er så forskellige bliver de venner for livet. Forældrene smider dem begge ud hjemmefra, og nu må de to kæmpebabyer selv klare sig i den virkelige verden.

Det er en film om det at vokse op, men stadig være et barn indeni. Den er instrueret af Adam McKay og skrevet af Will Ferrell, som også deler hovedrollen med John C. Reilly. Samme hold lavede den morsomme 'Anchorman: The Legend of Ron Burgundy' (2004).

'Step Brothers' er ikke planlagt til dansk biografdistribution.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (29 votes)
4.8
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Især den første halve time er crazy og virklig sjov. Her introduceres man til de to vanvittigt forkælede, infantile og virklig irriterende 39-40-årige "børn" Dale (Reilly) og Brennan (Ferrell). Deres respektive mor og far (spillet af Mary Steenburgen og Richard Jenkins) er filmens "straight man" og viser knivskarpt den gigantiske afstand mellem de normale forældre og deres mildest talt umulige børn.

Filmen mister desværre momentum, efter at de har rottet sig sammen imod den næsten lige så ulidelige lillebror Derek (spillet fantastisk af Adam Scott). Den er derfor for ujævn til at kommer op på 4 stjerner, men dog langt bedre end den alt for fjollede lav-komik i Anchorman. 3½ stjerner.

Wayne

Sandkasse lavkomik.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.