Cookie- og Privatlivspolitik

Taken

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
27.03.2009
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Taken
|

I 'Taken' er Liam Neeson en tidligere CIA-agent og overbeskyttende skilsmissefar til teenagedatteren Kim.

Kim er taget på rundtur i Europa sammen med en veninde, og hans værste anelser bliver til uhyggelig virkelighed, da iskolde menneskehandlere bryder ind på det hotelværelse, pigerne befinder sig på.

Albanske gangstere bortfører de to piger, og nu sætter Bryan alle sine kontakter, dødbringende evner og kølige overblik i spil for at finde pigerne, før de sælges til prostitution i et fjernt land og forsvinder for evigt.

Et ubønhørligt kapløb med tiden er i gang, og der gives ingen nåde!

'Taken' har været et kæmpehit i USA.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (419 votes)
4.9
1.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Med en bodycount af den brutale gamle skole leverer producer Besson og instruktør Pierre Morel træfsikker action." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Mest af alt er det dog forbandet svært at sluge den nødtørftigt indpakkede racisme og moralen om, at hvis bare far tæver løs, så skal det nok gå. Fy da føj, for en stinker!" (Nikolai Schulz) ()

 • Ekstra Bladet

  "En bogstavelig talt grufuld film." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Æstetik skal man dog lede længe efter i ”Taken”, der mest af alt er en omgang uinspireret tju-bang på bedste rør-ikke-min-datter-manér." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Politiken

  "Fars hammer falder igen og igen, i turbotempo. Glimtvis forrygende action, men i længden monotont. Fortjent straf, i grunden, men også forstemmende i sin tanketomme selvretfærdighed." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tobias

Den var overraskende god. Datteren bliver kidnappet efter 5 minutter og så er jagten i gang. Jeg har spildt meget tid på film, hvor jagten først gik i gang efter en time - gaab. Her er der gang i den efter 5 minutter - fedt.

Lukas

Taken er for mig en af de film, som jeg bare vidste at jeg syntes var dum. Og jeg havde ret. Filmen er ikke instrueret så godt. Der er en masse ting som der ikke giver mening, Fks nogle gange kan man tænke "oh nu er han der, vent hvad hvordan kom nu der hen?" og så syntes jeg heller ikke at den er så god at gendse.

Gode ting

nogle gange godt skuespil

Lidt spænende til tider

og så er det det.
Alt i alt er Taken en skuffelse for mig

victor

ostehaps

Lars Michael

Super god film , slet ikke en dårlig film på nogle måder høj tempo hele tiden, fede scener godt spillet
at Liam neeson.

Emil

En af de bedste action film jeg har set. Liam er en af de mest bad ass agenter jeg set i film, Taken er meget bedre end dens to efterfølgere som er skrald.

Nikolaj

Liam Neeson gør det rigtig godt som hævntørstig og overbeskyttende far i denne action thriller. Filmen leverer et meget tyndt plot men formår alligevel at fange lidt. En god film til hvor man bare trænger til fed action og lidt skyderi!

Nikolaj

Jeg synes det er en rigtig god film og helt sikkert den bedste Taken der er lavet.

Og Liam Neeson gør der enestående.

CINEMANDRUP

Good old Liam Neeson. Manden der har genfundet sig selv i action genren og ligget på toppen i et utal af action film de sidste par år.

En historie der er gengivet så mange gange på film at det ikke kan tælles. Men det gør ikke denne film dårligere af den grund. Filmen leverer overraskende godt i forhold til kritikkerne, der slagtede den med det samme.

Her er der dømt popcornsunderholdning, når far bruger sine unikke evner til at finde sin kidnappede datter.

Liam passer så fantastisk godt ind i rollen som Bryan, med de mange evner, og til tider kommer man sku i tvivl om det egentlig er en rolle som Liam Neeson spiller eller det reelt er ham selv. Han gør det overbevisende og med en hårdhed i sin personlighed, der viser; I mean business.

Filmens actionsekvenser er godt koregraferet og man venter spændt på hvad det næste mon bliver. Dialogen halter nogle enkelte steder, hvor det bliver klichefyldt til randen, men Liam kan bære det og det er bestemt en film, som er værd at se.

Jeg følte mig underholdt hele vejen igennem og ser nøje frem til Taken 2

Domie Homie

og så kan man undre sig over, hvorfor mediernes anmeldere bliver lønnet og får lov til at se gratis film?

Jeg synes det er:
Brutalt, uinspirerende, tanketomt og monotont, bogstavelig talt grufuldt over for os og skaberne og sidst men IKKE MINDST forbandet svært at sluge!

Andreas

SÅ veludført en film!
Super spændende og nervepirrende lige til det sidste!
Liam Neeson er virkelig på sit højeste i den her film, og han spiller så godt!
Kan ikke vente med at få set 2'eren!
:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.