Stille hjerte

Censur 11
13. Nov 2014
98 min
SF Film
Stille hjerte
Billede
(© SF Film)
Billede
(© SF Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.7 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

I filmen 'Stille hjerte' har Esther og Poul samlet deres nærmeste til en weekend i familiens skød, men årsagen er ikke et jubilæum, en fødselsdag eller en højtid.

Tværtimod er Esther uhelbredeligt syg, og hun har samlet familiens tre generationer for at sige farvel. De to døtre, Sanne og Heidi, er indforståede med forældrenes situation, men som weekenden skrider frem, dukker både desperation og tvivl op til overfladen.

'Stille hjerte' kan blive det helt store comeback for Oscar- og Palmevinderen, Bille August, og filmen har allerede høstet international anerkendelsemed en pris i San Sebastián til Paprika Steen for Bedste kvindelige hovedrolle.

Den 66-årige instruktør, der senest var aktuel med den biografiske Marie Krøyer, behandler denne gang et så kontroversielt og aktuelt emne som aktiv dødshjælp, og Ghita Nørby leverer en imponerende præstation som familiens matriark.

Allerede nu tør vi godt kalde ’Stille hjerte’ for et stærkt kvalificeret bud på den danske Oscar-kandidat i 2016. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: