Snowpiercer

11. Nov 1969
UIP
Snowpiercer
Kino.dk
(© Kino.dk)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:
’Snowpiercer’: Noas ark møder Big brother møder klimakrisen i vanvittig action-basker af en jernbanefilm af instruktør bag Parasite, Bong Joon-ho.

Efter et forfejlet klima-eksperiment har jordens sidste befolkning dannet et nyt klassesamfund om bord på et højhastighedstog med evighedskurs rundt om jorden. Toget fungerer i filmen som et mikrokosmos, hvor spidsborgerne lever det fede liv på første klasse, mens de fattigste, der er kommet med på en fribillet, er henvist til det slummede liv i togets bagerste vogn. Alting har sin rette plads i det nye samfund, men utilfredsheden rører på sig - med Chris Evans i spidsen som en regulær action-mand begiver de fattige sig på en blodig revolutionær Odyssé med kurs mod togets førervogn og den tyranniske togfører Wilford.

‘Snowpiercer’ er baseret på en tegneserieklassiker af Benjamin Legrand, og kom ud i 2013, hvor den red på en bølge af actionspækkede cli-fi-film som ‘Interstellar’ (2014) og ‘Elysium’ (2013), der på den ene eller anden måde tematiserede menneskets klima- og biopolitiske strategier i en klima-dystopisk fremtid.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: