Slangens favntag

Censur 15
19. May 2016
125 min
Natlys
Slangens favntag
Billede
(© Natlys)
Billede
(© Natlys)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.0 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Det colombianske drama ’Slangens favntag’ foregår i henholdsvis 1909 og cirka 30 år senere, og drager dybt ind i Amazonjunglens mørke hjerte i selskab med shamanen Karamakate og to opdagelsesrejsende.

I 1909 er den tyske videnskabsmand Theo på jagt efter den sjældne yakruna-plante, der eftersigende skulle være i stand til at helbrede sygdommen, han har fået i junglen.

40 år efter finder amerikaneren, Evan, Karakmakate med samme mission og Theos dagbøger i baggagen. Men den indfødte er blevet gammel, og han har mistet store dele af sin hukommelse.

Med særligt fokus på junglens lyde formår instruktøren Ciro Guerra at skabe en betagende rejse ind i Amazonjunglens dunkle fortid, hvor gummibaroner og missionærer undertrykte befolkningen.

Den dirrende stemning underlægningsmusikken og lydene skaber, vækker minder om Lars Von Trier og Stanley Kubricks værker. Lyden er mikset af Carlos Garcis, der har arbejdet sammen med Trier tidligere.

’Slangens favntag’ var nomineret til en Oscar for Bedste udenlandske film i 2016, og har en smuk, intens og overraskende slutning, der efterlader sit publikum en biografoplevelse rigere. (copyright: kino.dk)

 

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: