Sinister 2

Censur 15
20. Aug 2015
97 min
Scanbox
Sinister 2
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.0 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Gyseren 'Sinister 2' handler om alenemoren Courtney Collins, der flygter fra sin voldelige eksmand sammen med tvillingedrengene Zach og Dylan.

De beslutter at søge tilflugt i en forladt gård, men inden længe dukker en privatdetektiv op. Gården har tilsyneladende huset en familie, der blev myrdet, og sagen er aldrig blevet opklaret. Privatdetektiven er dog overbevist om, at gården er det sted, hvor den dæmoniske ånd, Bughuul, vil slå til næste gang.

'Sinister 2' er efterfølgeren til den succesrige gyser fra 2012, hvori Ethan Hawke spiller en forfatter, der kommer til bunds i en makaber mordsag, som har forbindelse til det okkulte.

Filmens originalitet lå i blandingen af found footage og klassisk horror, og den dæmoniske Bughuul med de sorte huller i øjenhulerne er allerede blevet en ikonisk gyserfilmsfigur.

Mens Hawke er ude af 'Sinister 2' har James Ransone fra den første film fået genvalg, og han vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at stoppe ånderne og hjælpe familien Collins. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: