Silver Linings Playbook

Censur 11
25. Apr 2013
122 min
UIP
Silver Linings Playbook
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.6 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I 'Silver Linings Playbook' vender skolelæreren Pat tilbage efter fire år på et psykiatrisk hospital tilbage til sin hjemby og flytter ind hos sine forældre. Han har en bipolar lidelse, der gør, at han oplever maniske episoder, og nu har hans kone et polititilhold mod ham.

Pat prøver dog virkelig hårdt at blive rask og være et positivt menneske, samtidig med at han er besat af at blive genforenet med sin kone. Da den kaotiske og hudløst ærlige enke Tiffany dukker op, indgår det umage par et slags samarbejde.

Hun er nemlig en bekendt af Pats kone og lover at hjælpe ham med sin mission - til gengæld skal Pat hjælpe Tiffany med at vinde en dansekonkurrence.

'Silver Linings Playbook' er instrueret af David O. Russell (The Fighter), der også tacklede dysfunktionelle familier i 'Flirting with Disaster' fra 1996. Rollen som den lettere maniske Tiffany gav den kun 22-årige Jennifer Lawrence (The Hunger Games) en Oscar for Bedste kvindelige hovedrolle.

Filmens par, Bradley Cooper (The Hangover) og Jennifer Lawrence, spiller også hovedrollerne i Susanne Biers næste film ’Serena’ (2014), og rollelisten byder bl.a. på et comeback til Robert De Niro, der spiller Pats sportsfanatiske far.

'Silver Linings Playbook' er baseret på Matthew Quicks roman af samme navn og er en del af Biografklub Danmark.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: