Sådan træner du din drage 3

Censur 7
31. Jan 2019
104 min
UIP
How to Train Your Dragon: The Hidden World
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
5.7 / 6
Brugere (18)
4.0 / 6
Medier (2)
Bedøm selv filmen:

Animationsfilmen 'Sådan træner du din drage 3' er den sidste film i trilogien om den unge viking Hikke og hans drage natskyggen Tandløs.

Bersærkø er blevet et fredeligt sted at bo, hvor mennesker og drager lever i harmoni med hinanden. Men da Hikke og hans venner er begyndt at redde drager fra andre vikinger, er øen blevet overbefolket.

Vikingerne møder nu den berygtede dragejæger Grimmel, som har svoret at udrydde alle natskygge-drager - og Tandløs er den sidste.

For at redde dragerne må Hikke og hans venner nu gå på jagt efter et mystisk eventyrligt rige ved verdens yderste kant, hvor dragerne kan leve i fred.

Undervejs opdager Hikke dog, at Tandløs ikke er den sidste af sin art, og mødet med en natskygge-hun sætter venskabet mellem mand og drage på prøve.

'Sådan træner du din drage 3' afrunder sagaen om vikinger og drager, hvor beboerne på Bersærkø får lov at komme på et sidste eventyr med deres bevingede venner.

Universet har tidligere budt på Sådan træner du din drage og Sådan træner du din drage 2 og er baseret på Cressida Cowells populære bogserie, der første gang blev udgivet i 2003. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

5,7

18 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: