Syng 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen foregår i et humoristisk animationsunivers, men har også scener med dramatisk stemning, hvor filmens hovedkarakterer har konfrontationer med truende figurer. Blandt andet forsøger en meget vred og utilregnelig skurk at slå en af filmens hovedfigurer ihjel ved at kaste ham ud fra stor højde. I en anden scene får to af filmens helte stød og ligger bevidstløse på jorden. Da det hele imidlertid foregår indenfor en komisk ramme, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de mindste børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
03.02.2022
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sing 2
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D - eng. tale, 2D Eng. tale u/undertekster, Babybio - dansk tale, 2D Babybio Eng. tale u/undertekster
|
Billetter

Animationsfilmen 'Syng 2' er efterfølgeren til Syng om de talentfulde dyr, der stiller op til en sangkonkurrence.

Den altid optimistiske koala Buster Moon og hans stjernespækkede musicaltrup er i gang med forberedelserne til deres mest ekstravagante show nogensinde. De skal nemlig opsætte en musical i Crystal Tower teatret i den berømte by Redshore City.

Det har de fået lov til af Crystal Entertainments nådesløse chef, ulven Jimmy Crystal, på én betingelse: De skal forsøge at overtale verdens mest afsondrede rockstjerne til at medvirke.

Hvis ikke det lykkedes, er Buster Moon og vennerne i store problemer med ulven. Derfor må de sætte alle kræfter ind på at holde deres løfte og samtidig sørge for, at deres musical bliver den bedste, Jimmy Crystal nogensinde har set.

Instruktørduoen fra den første film er tilbage, mens skuespillere som Scarlett Johansson, Reese Witherspoon og Matthew McConaughey også er tilbage på rollelisten i den originale version.

Filmens danske stemmer inkluderer bl.a. Mads Knarreborg, Annette Heick, Klaus Bondam, Torben Zeller, Emma Sehested Høeg, Andreas Jessen, Lars Mikkelsen og Bodil Jørgensen.

Skal du se Syng 2?
(373 stemmer)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Vakse Viggo

Det første var god. Jeg håber, at 2eren er ligeså god. Det er godt, at den kommer 2021. Så den kan bliver ligeså god.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.