Cookie- og Privatlivspolitik

Sweet Dreams

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
24.05.2017
| |
2 timer 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fai bei sogni
|

Filmen 'Sweet Dreams' følger den italienske journalist Massimo, hvis mor døde pludseligt, da han var blot ni år gammel.

Mange år senere er Massimo stadig påvirket af tabet. Han er ude af stand til at knytte bånd til andre mennesker, men da han begynder at opleve panikanfald, opsøger Massimo hjælp hos lægen Elisa. Hun overtaler ham til at genopleve sin traumatiske barndom. 

Massimo kan nu endelig begynde at gøre op med fortiden og samtidig få øjnene op for sine følelser for den omsorgsfulde Elisa.

Det romantiske drama 'Sweet Dreams' bygger på Massimo Gramellinis selvbiografiske roman, og i rollen som Elisa ses franske Bérénice Bejo, der blev nomineret til en Oscar for sin præstation i The Artist.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
2.5
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Selv om Marco Bellochio er en af italiensk films mest aktive og alsidige instruktører, virker det, som om han i 'Sweet Dreams' løber tør for værktøjer undervejs i misèren." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "... de mange flashbacks til [Massimos] barndom får [...] ikke etableret karakteren, så man sørger med ham." (Joakim Grundahl)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.