Cookie- og Privatlivspolitik

Svindel på højt plan

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
10.11.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Tower Heist
|

I 'Svindel på højt plan' har Josh Kovacs (Ben Stiller) i mere end 10 år haft ansvaret for en af de mest luksuriøse og bedst sikrede beboelsesejendomme i New York. Intet undslipper hans opmærksomhed.

Men øverst oppe, i den mest prangende lejlighed, sidder Arthur Shaw i husarrest for at have stjålet 2 milliarder dollars. Og hvem er det gået værst ud over? Personalet, som arbejder i ejendommen, og hvis pensioner han havde ansvaret for.

Og Arthur skal blot vente et par dage mere for at slippe af sted med den perfekte forbrydelse, så Josh og hans kollegaer søger hjælp hos småforbryderen Slide (Eddie Murphy) til at planlægge det umulige... At stjæle, hvad de er sikre på, er skjult i Arthurs bevogtede lejlighed 

'Svindel på højt plan' er instrueret af manden bag Rush Hour-filmene, Brett Ratner, og har Ben Stiller og Eddie Murphy i hovedrollerne.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (328 votes)
4.8
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en frydefuld, fiffig og farverig kupkomedie." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Uforpligtende, spændende og godt sammenskruet underholdning." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "... langt fra noget mesterværk. Den er sympatisk og underholdende, ikke mindst på grund af et sikkert valg af skuespillere, der alle fylder rollerne ud med underfundighed og humor." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "... velfungerende krimikomedie med tempo og slagfærdighed." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Det er går alt for lang tid mellem grinene, og den har svært ved at bygge op. Eddie Murphy var i sit es, men han udnyttede det ikke rigtigt.

jensuser/262289

man bliver underholdt og det er så det

The Other Account

Selvom 'Svindel på Højt Plan' nok ikke er en film man husker for evigt (eller efter man har set den), så er filmen bestemt/stadigt anbefalelsesværdig, og fin at se på, når tiden er gået i stå. Grunden til man vil kunne glemme den, skyldes nok at i modsætning til at ideen i historien er fiktiv - for den tager ganske fornemt noget velkendt, og tilføjer det til sin egen handling og historie med fuld respekt for udgangspunktet, men alligevel fremvises det førnævnte og selve indholdet, på en ret let og tynd fasong. Den byder ikke på det helt store - udover nogle (dog få) velfungerende komiske indslag, solide skuespillerpræstationer og et ret vellykket manuskript. Mere er der ikke at sige, om en film man kun kan huske halvdelen af! Er man fan af Eddie Murphy, er dette en lille anbefaling, for det er ikke den herligt rapkæftede mands bedste film, men den er fin nok bl.a. hvis man har brug for at se ham i aktion på det store hvide lærred - det samme kan siges til fans af Ben Stiller!
Underholdene så længe den varer, dog ret svag indholdsmæssigt, men glimrende i helhed. Den lever op til sine genre træk, men formår heller ikke mere!

Frank

Okay film

Mallica

Rigtig god griner...

Wayne

sagt. Tempoet er nærmest som i en film fra 80'erne - og filmen er da også ganske hyggelig, men både Stiller og Murphy mangler i den grad kant.

Ardimon

Ok lille film

Nellie

Filmen levede slet ikke op til forventningerne. Efter at have læst anmeldelser herfra, troede jeg virkelig at den var sjov. Men måtte desværre gå skuffet fra biografen. Syntes generelt handlingen var kedelig - og der var ikke rigtig nogle sjove scener. Rigtig skuffende!

Jeff

This is a decent film with some solid performances. Eddie Murphy and Matthew Broderick shine, while Ben Stiller holds it all together well. This is not a reinvention of the wheel and when the action starts it is pure Brett Ratner. It’s funny without being hilarious and I enjoyed it.

Ting

Har været inde og se den 2 gange allerede. Den var stadig ligeså grineren som første gang. Der er måske nogen scener der er lidt for kedelig, men i det hele taget har den været god. (Især Eddie var genial.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.