Cookie- og Privatlivspolitik

Suzume

Tilladt for børn over 11 år
Filmen foregår i en animeret univers og har en både humoristisk og dramatisk grundstemning. Den indeholder en række sekvenser med voldsomt indhold, bl.a. trues figurer af overnaturlige katastrofer og befinder sig i meget farefulde situationer. En lille forladt pige kalder desperat på den mor hun har mistet. I enkelte tilfælde ses blodige sår. Idet det voldsomme indgår i et animeret univers med overnaturlige elementer og da filmen også er præget af humor, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
13.04.2023
| |
2 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Suzume no tojimari
|
Billetter

Animationsfilmen 'Suzume' er et moderne action-eventyr, som handler om den 17-årige Suzume, der pludselig befinder sig foran en dør, som står mærkeligt beskyttet i ruinerne af en katastrofe.

Suzume, der tiltrækkes af døren, rækker ud og åbner den...

Pludselig åbnes der døre overalt i Japan, hvor kaos slipper løs i det øjeblik de åbner. Suzume må derfor rejse gennem de mange portaler for at forhindre yderligere ødelæggelser.

Filmen er skrevet og instrueret af Makoto Shinkai, der står bag den japanske sensation Your Name fra 2016.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
5.3
4.7

Stemmer

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "En teenagepige bearbejder tabet af sin mor på rejse gennem Japan i følelsesladet animationsfilm, som vækker mindelser om Miyazakis mesterværker." (Nicki Bruun)

  • Politiken

    "Ikke alt bliver forklaret i ny japansk tegnefilm om en teenagers traumer. Men det er faktisk helt okay." (Søren Vinterberg)

  • Soundvenue

    "'Suzume' er et gudesmukt eventyr, som blæser dig bagover, samler dig op og sender dig tilbage tilbage til barndommens følelse af, at alting kan lade sig gøre." (Mikkel Medom)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dennis

Har du aldrig set anime før? Så skal du helt sikkert ind og se denne.
Den har samme magi som "Weathering with you" og "My name". Kunne du lide Suzume, vil du også elske dem.

DoorHouse

Suzume er en forbløffende anime, der fanger hjertet med sin smukke animation og fængslende historie. Fem stjerner for denne uforglemmelige rejse!

Louis

Suzume er en fantastisk anime! Det er sødt, sjovt og fyldt med spænding. Fem stjerner!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.