Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Suspiria

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dyster, foruroligende grundtone, som tiltagende bliver mere intens og bliver til en dyb stemning af ondskab. Der indgår en række makabre, blodige og ekstremt udpenslede voldsscener. Blandt andet radbrækkes en kvinde til ukendelighed, en kvinde stikker sig i halsen så blodet sprøjter og en anden får skåret maven op og trukket indvoldene ud. Da filmens indhold vurderes at kunne skræmme børn og unge fastsættes aldersgrænsen til 15 år.

Se mere på medierådet.dk
15.11.2018
| |
2 timer 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Suspiria
|
Billetter

Gyser-mysteriet 'Suspiria' er en stilfuld genfortolkning af Dario Argentos klassiker fra 1977.

I 1970ernes terror-plagede Berlin ankommer den unge Susie Bannion direkte fra en lille amerikansk flække for at satse alt på sin passion. Dansen.

Ved et lykketræf har hun fået lov til at aflægge prøve på en prestigefyldt danseskole styret af den berygtede Madame Blanc. Susies naturlige tilgang til dansen får hende hurtigt helt ind i varmen hos dansetruppens ledelse - især hos den mystiske danselærerinde.

Samtidig begynder en sørgende psykoterapeut at opsøge skolen med anklager om heksekunst. 

Noget meget mørkt lurer nemlig under overfladen, og mens danserne fortaber sig i deres kunstform, er de alle i oprigtig fare for at blive opslugt af noget langt farligere.

'Suspiria' er et dramatisk, stemningsfuldt og særdeles æstetisk gys instrueret af den italienske Luca Guadagnino, der senest stod bag det Oscar-vindende kærlighedsdrama Call Me By Your Name.

Guadagninos nyfortolkning breder sig ud større tematikker end forgængeren og byder på mere kropslig rædsel samt en langt mere snigende skræk end den konventionelle gyserfilm. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
5.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anton Berg

Remaken af Suspiria er noget af det bedste, der er sket horrorgenren på det seneste. Filmen ved at den aldrig vil kunne ramme samme status, som den originale cultclassic har opnået, så i stedet for at være en unødvendig efteraber, tager den Suspirias mystiske og melankolske univers samt scener i en helt anden og frisk drejning. Den er flot, og den er frustrerende. Den er lang, men den føles kort. Den er fascinerende, og jeg glæder mig til at se den et par gange mere. Dakota Johnson viser, at hun har så meget mere ekspertise indenfor skuespil, end hvordan Fifty Shades forsøgte at fremvise hende.
Også soundtracket er hjemsøgende. Thom Yorke har komponeret nogle så fantastisk iscenesatte toner/sange, at selv jeg skriver klagebreve til utallige awardshows, som ikke nominerer filmen for dens musik.

Daniel

Hej kino kommer denne film i biffen

FilmFyr

De fleste biografer opdaterer deres programmer om mandagen, og halvanden uge frem.
Hvor bredt Suspiria bliver sendt ud kan jeg selvfølgelig ikke svare på, men det vil vise sig imorgen eftermiddag. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.